Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 32 hetes terhes vagyok és...

32 hetes terhes vagyok és aranyér szerű tüntet kezdtem el ma érezni (dudor a végbélnyílásnál, folyamatos fájdalom). Elmehetek vele a nőgyógyászhoz, hogy megnézze, vagy a proktológiára kell mennem?

Figyelt kérdés
tegnap 17:53
 1/2 anonim ***** válasza:
Nődoki is elég. Terhesen sajna normális.
tegnap 18:55
 2/2 anonim ***** válasza:

Hát én lehet még egyszer inkább proktologushoz is mennék. Bár...Két éve szültem,két éve van aranyerem. Én hüvelyi úton szültem,repedni nem reoedtek cserébe két bucinyi külső és egy csomó belső aranyerem lett. Bár fogalmam sincs mit lehet tenni,hogy ezt elkeruld. Azóta voltam dokinal, ő műtétet javasol,ha nagyon zavar,de ha meg akarok szulni,addig érdemes várni vele. Én pedig akarok még,de félek hogy ezek után mi lesz. Komolyan,ebben a percben is érzem,csak már annyira hozzászoktam.

Bocsi ha nem hasznos,en azért elmennek egy proktologushoz is,ha anyagilag belefér.

ma 00:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!