Másfél éves kankutyám végbélnyílásából barna folyadék szivárog, folyamatosan nyalogatja, nyugtalan miatta. Ez természetes, vagy bűzmirigy problémára utal? Mi lehet a baj?
Figyelt kérdés
2021. febr. 19. 16:30
1/11 anonim válasza:
Bűzmirigy szerintem. De amúgy szagolj oda kicsit, nem kell teljesen odadugnod az orrod mert elég erős szaga van.
2/11 anonim válasza:
Hát nálunk akkor volt ilyen mikor patkányméreggel mérgezték meg a kutyám. Én elmennék vele dokihoz mert nem igazán normális, és valszeg nem bűzmirigy lesz a gond
3/11 anonim válasza:
Belső vérzést okoznak az egér- és patkánymérgek, fuss vele dokihoz, ha életben akarod.
4/11 anonim válasza:
Nem termeszetes, az biztos. Menjetek vele dokihoz.
5/11 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, hívom is a dokit. Szokatlanul kellemetlen szaga van, azért gondoltam a bűzmirigyre.
2021. febr. 19. 16:50
6/11 anonim válasza:
Ha a bűzmirigye van ennyire begyulladva, akkor is állatorvos kell hogy kinyomja, kezelje, mert ez nem csak annyi hogy simán teli van neki, és egy kozmetikus is ki tudja nyomni. Jobbulást neki.
7/11 A kérdező kommentje:
Az furcsa még, hogy egyáltalán nincs neki megduzzadva. Már jelentősen enyhült amúgy a szivárgás, és nem is olyan bűzös. Ma egyébként egy teljesen új fajta tápot ettek (wolf of wilderness), nem lehet, hogy ennek is köze van hozzá?
2021. febr. 19. 18:11
8/11 anonim válasza:
Állatorvosnak tedd fel ezeket a kérdéseket.
9/11 A kérdező kommentje:
Igazad van, de sajnos csak holnap tud kijönni, addig meg igyekszem mindenhonnan információt gyűjteni.
2021. febr. 19. 18:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!