Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nagyon parázós kismama vagyok,...

Nagyon parázós kismama vagyok, ugyan ilyen problémával küzdők, mikor nyugodtatok meg h veletek marad a baba?

Figyelt kérdés
5hétől kb a 9 hétig vérezgettem görcsöltem. Aztán 11 hetesen 1 napig megint. Teljes parás vagyok azóta. Minden megijeszt. Most vagyok félidőnél, de még mindig nem merek belenyugodni hogy lesz egy gyönyörű gyermekem. Nem mertem még venni semmit semmit sem, és nem is nagyon mertem még bejelenteni olyanoknak akik nem közeli ismerősök. Kinek mikor sikerült elérni azt a pontot hogy már mert vásárolgatni, vagy éppen elmondani távolabbi ismerősnek is hogy babát vár? 🥺 vagy végig ilyen maradok, ameddig meg nem születik? 🥹

ápr. 13. 19:51
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

8-as vagyok és dettò amiket ìrsz. Most a 28.hètig nincs uh időpontunk, ami mèg 5 hét. Már tegnap mondogattam a pàromnak, hogy jövő hèten kellene egy privàt uh. Ő meg az abszolùt nyugis, nem izgulòs tìpus, ùgyhogy azt mondta hogy legyek türelmes, tuti minden rendben. Hiszen a baba mozog. De az èn agyamban meg ilyen kèrdèsek, hogy a mèhlepèny jò helyen van e màr ( mert alul tapadt meg), vagy tàplàlja e rendesen a babàt, fejlődik e eleget?

Ma èjjel iszonyat bal oldali mellfàjdalomra èbredtem, tettem is ki kèrdèst, mert ettől is full megijedtem.

Valahogy pedig meg kell nyugodnunk ès èlvezni is a terhessèget. :/

ápr. 14. 06:55
 12/13 A kérdező kommentje:
Hát én minden nap imdádkozom hogy ezt az egy terhességet tudjam kihordani, és több babám tuti nem lesz. Annyira nem tudom élvezni. Természetesen tisztában vagyok a fogalommal, hogy nem hiába hívják terhességnek, és nem felhőtlenségnek az állapotot. 😅
ápr. 14. 07:06
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

#10! Ugyanez. Nekem vannak hasfájásós napjaim, amikor minden módon fáj, meg nem hasfájós, amikor semmi. A semminél azért parázom, mert biztos nem nő, tuti baj van, hasfájósnál meg azért, mert biztos elvetélek. Pedig durva hasfájásaim már nem nagyon szoktak lenni. Kivéve tegnap. Tegnap is meg előtte is eléggé megerőltettem magam. Sokat gyalogoltam és cipeltem. Amikor jöttem haza, már majdnem otthon voltam, úgy elkezdett fájni jobb oldalon, hogy azt hittem, ott szülök meg. Szerencsére egy perc alatt megszűnt és utána nem volt semmi.

A másik új parám, hogy tegnap óta vizesedek. Tiszta ödéma a lábam és kicsit már a kezem is😢

ápr. 14. 11:24
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!