Enyhe, menstruációhoz hasonlìtható, hasfájás mennyire normális félidős terhességnél?
#2es detto
Én is 3 napja voltam vizsgálaton. Mondtam hogy görcsölök.
Megnézet a doktor, annyit mondott hogy méhszáj teljesen zárt, méhnyak normális, magzat szépen növöget. Szedjek magnéziumot. De így is eszem 3x2essével, egész nap próbálok pihengetni, napi 3x teszek rövid sétát a kutyával. Egyedül esti fürdésnél a langyos víz ami kicsit enyhíti, de aztán hajnaltól másnap estig újra érzem. Kb 1 hete. Most vagyok 21 hetes. 🤔 én belenyugszok ha aztmondják normális, csak minden nap rettegek, nehogy valami baj legyen. Ami biztos nem jó a kisbabámnak sem hogy "stresszelek".. :(
Nálam a pozitív teszt óta megvannak a hasi panaszok. Hol az alhasam fáj, hol menzesz fájdalmaim vannak, hol szúr a hasam, tényleg minden napra jut valami, de ahogy írtam, valahol a 22. hét környéken volt annyira erős mensi fájdalmam, hogy bizony ügyeletre mentem. Nekem is azt mondták szedjek magnézium citrátot, tömöm marék számra, 3x2-t szedek, négy hét telt el, azóta is vannak görcseim, fajdalmaim, szóval nem sokat érő szerintem, legalábbis nálam.
Az a baj, hogy én ettől a fájdalomból arra következtetek, valami gond lehet vagy lesz, ezért csinálni se nagyon merek semmit, sokat fekszem, rànyomja a közérzetemre is teljesen a negatív hatást.
Mindenesetre én már azóta 26+2 vagyok, szóval próbálj meg ne aggódni, látod más is küzd ilyen dolgokkal, szóval “normális” is lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!