Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lehetek terhes hogyha megjött?

Lehetek terhes hogyha megjött?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Utoljára január elején voltunk együtt a barátommal, több alkalommal is. Nem védekeztünk, tudom, hiba. De ez a mi döntésünk. Az a kérdésem lenne, hogyha február elején megjött rendesen a menstruációm, akkor lehetek terhes? Menstruáció előtt pár nappal fájt a mellem, máskor nem éreztem ezt. És már egy ideje fáj és görcsöl a hasam is. De lehet az is közrejátszik, hogy mostanában elkezdtem koplalni? Vagyis már lassan 1 hónapja.

Kérlek, hogy csak értelmes választ írjatok, nincs szükségem kritikára, csak a véleményeteket kérem

2021. febr. 22. 16:04
 1/9 anonim ***** válasza:
97%

Hókusz pókusz, abrakadbra, varázsgömb most mutasd meg a választ!

Azt mondja terhes vagy!

Én azért rápisálnék egy tesztre a helyedben, mert a varázsgömbök megbízhatatlan jószágok.

2021. febr. 22. 16:06
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
A koplalás miatt van. De ha nem akarsz gyereket akkor védekezzetek
2021. febr. 22. 16:08
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Koplalni a legnagyobb butaság és a ciklust is gallyra vágja és utána méginkább hízásnak indulsz ha visszaállsz a rendes étkezésre sőt még egy almától hízni fogsz mert a szervezet tartalékokat akar a koplalás időszakára mert nem tudhatja hogy mikor lesz újra ilyen és a létfenntartás miatt ezt megteszi.A helyedben nem koplalnék hanem úgy táplálkoznék hogy lecsökkentem a szénhidrátot de nem hagyom el plusz a fehérje bevitelre fektetem a hangsúlyt és heti 4-szer kardiózok vagy egyéb mozgást végzek 1 órában intenzíven.

Védekezek is ha nem akarok babát és ha bizonytalan vagyok akkor veszek egy tesztet és kiderül.Ha megjött rendesen nem hinném hogy teherbeestél mert az más vérzés szokott lenni terhesség alkalmával sőt annyira vérzésnek se nevezhető de ez már téma.Szóval teszt kell ha ideges vagy

2021. febr. 22. 16:18
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Vegyél egy tesztet és nézd meg! Nem tudjuk megmondani, hogy mi van veled. A koplalást azonban fejezd be, mert utána még a víztől is hízni fogsz. A szervezet nem hülye, ha tudja, hogy nálad a koplalás előfordul, akkor tartalékolni fog ezerrel a következő koplalásra. Életmódot kell váltani és mozogni ez a titok, nem a koplalás, jojó-effektus lesz belőle.
2021. febr. 22. 16:25
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem valószínű, hogy terhes vagy, te most már tuti kimutatná a teszt, ha mégis. Pár száz ft, vegyél egyet. Ha pedig azért koplalsz, mert émelyegsz, akkor mindenképp vegyél egy tesztet!
2021. febr. 22. 16:35
 6/9 anonim ***** válasza:
69%
Pfuudebutavagy...🤦‍♀️
2021. febr. 22. 17:21
 7/9 A kérdező kommentje:

Tudom, tudom. Tényleg buta vagyok 🙈

Sajnos sosem gondolok a következményekre. És ilyenkor meg csodálkozom hogy vajon mi bajom lehet. Köszönöm szépen a gyors válaszokat!

2021. febr. 22. 17:58
 8/9 A kérdező kommentje:
Valószínűleg tényleg attól fájt a hasam, mert nem ettem rendesen. Már lassan 2 hete elkezdtem rendesen enni, persze egészségesebb formában, és elkezdtem edzeni, napi 20/30 perc. Azóta semmi probléma a hasammal. És a terhesség kizárva, mivel ismét megjött.
2021. márc. 5. 14:05
 9/9 anonim ***** válasza:
32%
Pwrsze ha megjott terhes vag,
2021. márc. 10. 23:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!