Ha megjött a menstruációm, lehetetlen, hogy terhes legyek?
Elvileg lehet valakinek "hamis" menstruációja vagy vérzése miközben várandós.
Megjött, viszont még nem görcsölök, ami eddig mindig jelen volt az első napon. Mellfájdalmat is éreztem, pedig ez a pms tünet már régóta nincs nálam, csak a pattanásosodás maradt meg.
Lehetek terhes? Mikor teszteljek?
Lètező dolog igen az, hogy valakinek megjön akkor is, ha terhes.
De, ez egyáltalán nem általános dolog, nagyon ritka.
Ha megjött neked, 99,9% hogy nem vagy terhes.
Szia!
Van olyan, hogy valakinek van vérzése terhesség közben, velem is előfordult a terhességem 1. hónapjában. De ha ismered a tested, akkor látod azt is, hogy ez már azért más jellegű vérzés: nem élénk vörös hanem inkább barna, mennyisége is valamivel kevesebb, rövidebb ideig tart stb.
Ha a szokásos mennyiségben, erős piros színben vérzel, az terhesség szempontjából sosem jelent jót. :(
Ha pedig már pozitív terhességi tesztet (esetleg vizsgálatot) követően vérzel így, akkor meg pláne orvos.
🤣🤣🤣🤣🤣
Mi lenne ha a kérdés megírásába fektetett időd helyett elmennél egy patikába, vennél egy tesztet, és megbizonyosodnál a dologról?!
Megjött? Meg... akkor valszeg nem vagy terhes 😉
Köazönöm a válaszokat.
Védekeztünk, azonban véletlenül bennem maradt az óvszer és ezért ijedtem meg.
Patikába azért nem mentem még, mert csak annyit mozdulok ki, amennyit muszáj a lábam állapota miatt.
Még egyszer köszönöm a válaszokat. Azóta 2-szer is megjött és élénk piros, erőteljes a vérzésem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!