Ha kb 3 hónapja volt utoljára aktusom lehetek e terhes? Megjött rendesen.5-7 napos.Nincs mellfeszülés.Most viszont fáj a gyomrom de nagyon(nem ég)és néha hányingerem van.Ezen kivűl semmi.Csináltam 3 tesztet,negatív lett.
🤦♀️
Menstruáció + negatív teszt = nem terhes.
matematikai étteremben a valószínűsége nem nulla
de biztos kell neked szexelni, ha ennyire parázol emiatt?
1. Három hónapos terhességet a teszt egyértelműen kimutatna.
2. A gyomorfájás egyébként sem terhességi tünet. A hányinger is csak az első három hónapban.
Valamivel elrontottad a gyomrodat. Erre viszont tipikusan jellemzők a tünetek, miért nem ez jutott eszedbe először?
Köszönöm a válaszokat.
Megfordult a fejemben igen a gyomorrontás. De az már 1 hete tart.
Azt meg egy kicsit soknak tartom.
Csak lehet olyanokat olvasni hogy vki menstruál a terhesség alatt. Meg hogy a HCG szint változás miatt nem biztos hogy hiteles eredményt mutat a teszt. Igaz nem reggeli vizeletből csináltam hanem délután. Ezért bizonytalanodtam el.
A gyomorfájásom inkább délelőtt meg kora délután van, utána meg szinte megszűnik. Igaz szedek rá nospa meg pantoprazol.
Meg híztam is az elmúlt 3 hónapban. Ezért vagyok bizonytalan.
Még annyi hogy megszakításos volt az aktus kb 3 hónappal ezelőtt. Ami tudom hogy felelőtlenség.
Meg fura érzés van egy picit a hasam aljában ma éreztem először. Ilyen nyomás jellegű. Nem szurkál semmi ilyesmi.
Most vagyok a mensim utolsó napján.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!