Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 6hetesen üres petezsák van rá...

6hetesen üres petezsák van rá esély hogy nem lesz üres? Egy hét múlva kell mennem vissza ultrahangra

Figyelt kérdés

tegnap 21:34
 1/4 anonim ***** válasza:
Az üres petezsák akkor alakul ki, ha ugyan a megtermékenyített petezsák megtapad a méhfalon, de az embrió kb. a hatodik hét után nem fejlődik tovább. A petezsák az, ami körülveszi az embriót és a magzatvizet, és a magzat táplálását, fejlődését segíti.
tegnap 21:35
 2/4 anonim ***** válasza:
tegnap 21:37
 3/4 anonim ***** válasza:
A szakirodalom szerint a megtermékenyült petesejt az esetek 50%-ban vetéléssel végződik, amelyet legtöbbször észre sem vesznek. Az üres petezsák (vagy másnéven blighted ovum) nevű jelenség egy nagyon is létező dolog, megakadályozni azonban sajnos nem lehet.
tegnap 21:38
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Ha tényleg 6 hetes, akkor nem nagyon, arra már szívpulzálas vagy szívhang is van.

Azonban pl nekem 8 nappal később fogant a 2.fiam, ovu teszttel követtem a ciklust és a 22.napon volt pozitív a teszt, ezzel számolva később is mentem orvoshoz, de ha ezt nem tudtam volna, akkor lehet hogy nálam is petezsák lett volna még csak.

Szóval nem teljesen kizárt, egy hét múlva kiderül.

Az elsővel pedig rák szűrésre érkeztem, ott derül ki, hogy baba lesz, ott petezsák volt látható embriókezdeménnyel. Ha jól emlékszem 5 hét 1,2.

Szóval ha nem a nagy könyv szerint volt az ovud félidőbej, hanem pár nap csúszással, még lehet, hogy van remény.

Ha tuti a 6 hét, akkor nem sok sajnos.

tegnap 22:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!