18 évesen terhes?
80.
Ha ennyi eszed van, hogy ilyen állapotban iskolába mész és onnan kell hazaküldeni covid idején, nem csodálkozom, hogy annyi eszed van, hogy 17 évesen felcsináltatod magad, hátha megfogod a gazdag családba született pasidat.
Huh.. reggeli gyanánt végig olvastam az összes hszt. Kérdező te mindenre pontosan úgy reagálsz ahogy egy kamasz. Ami nem baj, hiszen lényegében az is vagy. Ami viszont baj az az, hogy nem egy kabát megvásárlása a téma.
Egy kisbaba érkezése még a legedzetteb kapcsolatokat is próbára tudja tenni és sokszor csak a felel igazi felnőtt gondolkodása teszi lehetővé, hogy túljussanak rajta. Te illetve ti ettől egész biztosan távol vagytok. De isten bizony azt kívánom ne legyen igazam ha már megszülöd.
Amúgy fel vagy készülve a 0-24-es készenlétre heti hét napon? A több évnyi nem alvásra? Vagy arra ha ne adja ég de sérült lesz a gyerek? Gyerekfejjel gyereket nevelni baromi nehéz lesz. És ha azt hiszed olyan könnyű mellettük tanulni akkor nagyon tévedsz.
84!
Persze, hogy nincs, ezt senki egy szóval sem mondta. Csupán a kérdező egy álomvilágban él, azt hiszi, hogy minden tökéletes lesz, örökké együtt lesznek a baba apukájával, ő már minden tud a gyereknevelésről stb stb.
Semmi baj nincs azzal, ha tud a negatívumokról és nehézségekről is.
Persze 84. Fiatalon, otthon, pénz nélkül, amíg a barátaink tanulnak, hogy jó munkájuk legyen, buliznak, utaznak, kiélik a fiatalságukat, biztos a legjobb háztartásbeliként a sz.ros pelenka és az éjszakai kialvatlanság között glavírozni.😄
Nekem ez inkább 30 évesen jött be.
88
Vagy amit megalkotott , magànak...
Remèlem, hogy nem azt tapasztalja majd meg amit èn ( nem tinimamikènt, ès úgy, hogy kifejezetten jól bieo,)
A 2 èvsen 5-6-7-szer kel éjjel.. a 3,5 èvesem ràadàsnak 1-2 alkalommal..rosszabb napjain.. vagy csak àlmàban sír ( pavor)
Kimondottan jól, vagyok, nem vagyok hulla stb..de 18 évesen lehet olyat csinàlok, ami nem anyához méltó..
Fáradtan egy dacos gyerek is sok..nekem kettô van..
Amúgy persze rengeteg örömet ad a gyerek ...2 mèg többet, de mindennek megvan az ideje.
Lehet korábban, mint én vàllaltam.. de nem 2 iskolás gyerek esetében, az biztos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!