18 évesen terhes?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Egy hete derült ki, hogy állapotos vagyok. A párom mindenben támogat, a családom viszont naponta elmondja, hogy tönkre fogja tenni az életemet a gyerek és meg fogom bánni, holott anyukám a legidősebb nővéremet 17 évesen szülte és elmondom nektek, talán őt szereti a legjobban! Még egy évem lenne hátra az iskolából, viszont minden álmom egy kisbaba és egy család. A párom egy évvel idősebb nálam, neki is van még egy éve az iskolában, viszont neki bármikor lenne munkája az apja cégénél. Szerintetek van megoldás erre a helyzetre?

2022. jan. 25. 10:23
 81/93 A kérdező kommentje:
Utolsó! Köszönöm szépen a kedves válaszodat❤️
2022. jan. 26. 17:13
 82/93 anonim ***** válasza:
87%

80.

Ha ennyi eszed van, hogy ilyen állapotban iskolába mész és onnan kell hazaküldeni covid idején, nem csodálkozom, hogy annyi eszed van, hogy 17 évesen felcsináltatod magad, hátha megfogod a gazdag családba született pasidat.

2022. jan. 26. 18:19
 83/93 anonim ***** válasza:
100%

Huh.. reggeli gyanánt végig olvastam az összes hszt. Kérdező te mindenre pontosan úgy reagálsz ahogy egy kamasz. Ami nem baj, hiszen lényegében az is vagy. Ami viszont baj az az, hogy nem egy kabát megvásárlása a téma.

Egy kisbaba érkezése még a legedzetteb kapcsolatokat is próbára tudja tenni és sokszor csak a felel igazi felnőtt gondolkodása teszi lehetővé, hogy túljussanak rajta. Te illetve ti ettől egész biztosan távol vagytok. De isten bizony azt kívánom ne legyen igazam ha már megszülöd.

Amúgy fel vagy készülve a 0-24-es készenlétre heti hét napon? A több évnyi nem alvásra? Vagy arra ha ne adja ég de sérült lesz a gyerek? Gyerekfejjel gyereket nevelni baromi nehéz lesz. És ha azt hiszed olyan könnyű mellettük tanulni akkor nagyon tévedsz.

2022. jan. 27. 06:35
 84/93 anonim ***** válasza:
5%
Akik a jot irjak azokat lenpontozzak,eszem megall mennyi idiota van itt. NEM nincs vega az életnek mert fiatalon szültek! Abban is vannak szépségek! Komolyan teljesen hulyek itt! En is ilyen fiatalon szerettem volna! Anyukam ilyen fiatalon szult! Legjobb! Ne hallgas a sok hülyére!! Boldog baba varast!
2022. jan. 28. 12:19
 85/93 anonim ***** válasza:
100%

84!

Persze, hogy nincs, ezt senki egy szóval sem mondta. Csupán a kérdező egy álomvilágban él, azt hiszi, hogy minden tökéletes lesz, örökké együtt lesznek a baba apukájával, ő már minden tud a gyereknevelésről stb stb.

Semmi baj nincs azzal, ha tud a negatívumokról és nehézségekről is.

2022. jan. 28. 13:05
 86/93 anonim ***** válasza:
100%
#84 drága utolsó válaszoló, attól hogy minden mondat végére felkiáltójelet teszel, még nem lesz igazad.
2022. jan. 28. 13:06
 87/93 anonim ***** válasza:
87%

Persze 84. Fiatalon, otthon, pénz nélkül, amíg a barátaink tanulnak, hogy jó munkájuk legyen, buliznak, utaznak, kiélik a fiatalságukat, biztos a legjobb háztartásbeliként a sz.ros pelenka és az éjszakai kialvatlanság között glavírozni.😄

Nekem ez inkább 30 évesen jött be.

2022. jan. 28. 13:55
 88/93 anonim ***** válasza:
100%
Igen kedves, igy 10+ evvel azutan hogy tinimami lettem mar tudok hatranyokat is mondani, nem csak habosbabos dolog a gyerekvallalas :) majd rajon a kerdezo is kesobb hogy krvara nem arra az eletre szamitott amit kapott.
2022. jan. 28. 16:18
 89/93 anonim ***** válasza:
100%

88

Vagy amit megalkotott , magànak...

Remèlem, hogy nem azt tapasztalja majd meg amit èn ( nem tinimamikènt, ès úgy, hogy kifejezetten jól bieo,)

A 2 èvsen 5-6-7-szer kel éjjel.. a 3,5 èvesem ràadàsnak 1-2 alkalommal..rosszabb napjain.. vagy csak àlmàban sír ( pavor)

Kimondottan jól, vagyok, nem vagyok hulla stb..de 18 évesen lehet olyat csinàlok, ami nem anyához méltó..

Fáradtan egy dacos gyerek is sok..nekem kettô van..

Amúgy persze rengeteg örömet ad a gyerek ...2 mèg többet, de mindennek megvan az ideje.

Lehet korábban, mint én vàllaltam.. de nem 2 iskolás gyerek esetében, az biztos

2022. jan. 29. 21:08
 90/93 anonim ***** válasza:
100%
Egyetértek, bar en nem a gyerek fejlodesere szerettem volna utalni, hanem peldaul az iskola befejezese (kenkoves pokol volt gyerek mellett ejszaka tanulni) palyakezdokent kisgyerekkel munkat talalni. Egy felnottet is megedz rendesen.
2022. jan. 29. 21:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!