18 évesen terhes?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Egy hete derült ki, hogy állapotos vagyok. A párom mindenben támogat, a családom viszont naponta elmondja, hogy tönkre fogja tenni az életemet a gyerek és meg fogom bánni, holott anyukám a legidősebb nővéremet 17 évesen szülte és elmondom nektek, talán őt szereti a legjobban! Még egy évem lenne hátra az iskolából, viszont minden álmom egy kisbaba és egy család. A párom egy évvel idősebb nálam, neki is van még egy éve az iskolában, viszont neki bármikor lenne munkája az apja cégénél. Szerintetek van megoldás erre a helyzetre?

2022. jan. 25. 10:23
 21/93 anonim válasza:
20%

Nekem nincs gyerekem és nem is lesz!

30 éves vagyok,szerintem szüld meg.

Gondolj bele mire ennyi éves leszel mint én lesz egy iskolás korú gyereked.És ne hallgass azokra akik azt írják jaj így felelősség úgy pénz…

Minden felelősség és pénz..De te tudod:)

2022. jan. 25. 12:52
 22/93 A kérdező kommentje:
Köszönöm a NORMÁLIS válaszokat! Nem hinném, hogy olyan gondolkodással tényleg együtt maradnak a párok, hogy jaaaajjjj úgyis szakítunk!!! Három éve vagyunk együtt és még mindig ugyan úgy szeretjük a másikat! Karácsonykor meg is kérte a kezemet. Sosem jártam bulizni és nem is foglalkoztat a témája! Szerintem eléggé komoly ember vagyok és mondhat bárki, bármit, nem vagyok gyerek!
2022. jan. 25. 13:00
 23/93 anonim ***** válasza:
78%
Az lehet hogy nem vagy gyerek (magas szerint) de szerinted , tényleg érdekel hogy SZERINTED (önálló gondolkodás tudod) mennyibe kerül egy gyerek? Most a kérdésem csak a terhes vizsgálatok (mert még ha sztk akkor is van ami fizetős) és az alap dolgokra gondolok mint babakocsi, babaágy, babakád, bababútor, pelenkázó, ruhák, pelenka?
2022. jan. 25. 13:04
 24/93 A kérdező kommentje:
Nem akarom anyámék, se az ő szülei nyakára nevelni és nem várom el, hogy eltartsanak minket!!! Felháborító, hogy manapság mindenki azzal a szarral jön, hogy biztos anyámék tartanának el, meg nem lesz időm bulizni!
2022. jan. 25. 13:05
 25/93 A kérdező kommentje:
Igen, mindenről tudom mennyibe kerül, vam egy 2 éves unokahúgom akire rendszeresen vigyáztam fél éve. Nem vagyok hülye, én csak tanácsot kértem, hogy ki mit tenne, ha ennyire ellenzi a család.
2022. jan. 25. 13:07
 26/93 anonim ***** válasza:
73%

Akkor mégis hogyan gondoltad , komolyan érdekel!

Még ha a párod kap is munkát tegyük fel februártól, a keresete aztán nem lesz elég ezekre. Attól hogy van egy 2 éves unokahúgod, gondolom nem mesélte el mi mennyibe kerül :O

2022. jan. 25. 13:10
 27/93 A kérdező kommentje:
Szerinted ki vette meg a pelenkát mikor a nővérem bent volt a kórházban? Szerinted kivel nézte a babakocsikat ha nem anyámmal és velem? Apámmal rengetegszer vettünk neki baba tápot, tejport, ruhákat stb.
2022. jan. 25. 13:12
 28/93 A kérdező kommentje:
Nem tudsz olyat mondani aminek nem tudnám az árát vagy esetleg olyan hülye lennék, hogy nem nézem meg akár a boltban, akár internete.
2022. jan. 25. 13:14
 29/93 anonim ***** válasza:
95%
Értem, akkor ezek szerint összességében nem lenne gond nektek se az a kb pár 100.000 ft ami az induláshoz kell (és akkor az olcsó árakat nézem mert én is nem szégyen 14.000 vettem babaágyat de van 500.000-ért is). Ha nem gond akkor persze, tartsd meg.
2022. jan. 25. 13:14
 30/93 anonim ***** válasza:
83%

Kérdező, az hogy tudod, mennyibe kerülnek a dolgok és az, hogy van rá pénzed, két külön dolog.

De itt említeném meg: ha már családot alapítasz, akkor ugye magadról, a párodról és a gyerekről is magatoknak kell gondoskodnotok. Lakás, öltözködés, kaja, rezsi, valamennyit nem árt félre tenni sem...Nyilván ez sem gond, igaz? Vagy ezt a szüleid fogják biztosítani????

18 éves vagy és már 3 éve együtt vagytok és még tombol a szerelem? Jaj de cuki, csak egy baj van: gyerekek vagytok. HIába állítod ennek az ellenkezőjét.

2022. jan. 25. 13:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!