18 évesen terhes?
Kérdező!
Én írtam a 31-es választ. Keresd már ki az írásomból azt, hogy hol írom, hogy megbántam a gyerekemet.
Segítek, sehol! Elismertem, hogy a második terhességem és gyermekágyas időszakom jobb volt, mint az első, ez tény és kész. Viszont ez semmit nem változtat a gyerekem iránt érzett szeretetemen! A gyerekeknek az ég világon semmi közük ahhoz, hogy milyen körülményekbe születnek, a lányomat egy árva pillantaig sem hibáztattam semmiért és az életemnél is jobban szeretem őt, pont annyira, amennyire a fiamat.
Teljesen igazad van, elvetethettem volna, de nem tettem. Ahogyan leírtam, először nem akartam megtartani, de mivel mindenki ellenezte az abortuszt, így megtartottam. És most már, hogy látom magam előtt a lányomat, aki egy tündéri, cserfes kiscsaj, hát eszembe sem lenne máshogy dönteni.
Én nem kívánok neked semmi rosszat, sőt, csak a jót. De te feltettél egy kérdést, amire mi válaszolunk. A válaszunk úgy szól, hogy ne rögtön azt lásd a családod mondandójába, hogy megpróbálnak lebeszélni, hanem próbáld meg megérteni az ő álláspontjukat.
Nyilván sokan együtt is maradnak egy ilyen helyzetben, igaz én nem sok ilyet ismerek, de nem vitatom ezt a tényt. Viszont nagyon fontos ellenpéldát hozni, ahogyan ezt sokan meg is tettük neked. Semmi baj nincs azzal, ha hallassz a negatív oldalról is, ha tudod, hogy esetlegesen mivel kell szembenézned. Így ha ne adj Isten bekövetkezik az, hogy elhagy a párod vagy anyagi nehézségek adódnak, akkor nem derült égből villámcsapásként ér, hanem úgy, hogy hát igen, ez rossz, de benne volt a pakliban.
Viszont ne haragudj meg azért amit mondok, nagyon gyerekes és gusztustalan dolog az, ahogyan kiforgattad az általunk leírtakat. Én sem, és az előttem-utánam kommentelők sem írták sehol, hogy megbánták volna a gyerekük születését, te viszont ezzel próbáltál támadni. De miért támadsz? Senki sem szólhat bele az életedbe, random noname kommentelők vagyunk, akik csak beszélnek a dolgok pozitív és negatív oldaláról. Mindjárt édesanya leszel, légyszíves ne állj már ennyire gyerekesen a dolgokhoz...
Boldog babavárást!
Csak arra akartam ravilagitani hogy en is olyan naiv voltam mint te, aztan k.rvara pofara estem :) es igen, megbantam a fiatal anyasagot mert a gyerek nem ennyit erdemelt volna hanem joval többet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!