18 évesen terhes?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Egy hete derült ki, hogy állapotos vagyok. A párom mindenben támogat, a családom viszont naponta elmondja, hogy tönkre fogja tenni az életemet a gyerek és meg fogom bánni, holott anyukám a legidősebb nővéremet 17 évesen szülte és elmondom nektek, talán őt szereti a legjobban! Még egy évem lenne hátra az iskolából, viszont minden álmom egy kisbaba és egy család. A párom egy évvel idősebb nálam, neki is van még egy éve az iskolában, viszont neki bármikor lenne munkája az apja cégénél. Szerintetek van megoldás erre a helyzetre?2022. jan. 25. 10:23
61/93 anonim válasza:
Tehát az a nagy mesterterv, hogy após majd eltart titeket. Értem.
Mondjuk ha működik….hülye is lenne bárki tanulni meg dolgozni.
62/93 anonim válasza:
Azért ha adott egy olyan családi vállalkozás, ahol belefér havi félmilliókat odaadni a 18 éves gyereknek, na ott azért a szülők nem biztos, hogy arról álmodnak, hogy a kisfiúk 18 évesen gyereket csináljon egy csóró kislánynak.
63/93 anonim válasza:
Elbaxod az életed, ennyi. Én láttam nálunk a családban aki fiatalon szült, mind tanulatlan buta csóró ember maradt. Biztos van kivétel, a rokonságomban nincs. De neked kell dönteni.
64/93 anonim válasza:
Én is szülő vagyok, ha az én fiamról lenne szó, inkább vállalnám azt, hogy fizetem a gyerektartást mint hogy így elcsessze az életét.
65/93 A kérdező kommentje:
Nyilván nem direkt estem teherbe. Gumival védekeztünk és valószínűleg kiszakadt, mert volt már arra is példa. Az apjával már meg lett beszélve ez a dolog és bármikor elkezdhet dolgozni. Egyébként nem, nem követem anyám példáját, isten ments, hogy nekem 3-4 gyerekem legyen! Viszont anyám amellett tanult, hogy volt neki 3 gyerek és lett érettségije, 3 szakmája, stb. Még vállalkozása is volt csak megszülettem és azt mondta, hogy oké, vége, ő többet nem dolgozik. Szerintem nem lehetetlen gyerek mellett dolgozni/tanulni. És én nem gondolom azt, hogy majd életem végéig eltartatom nagamat a pasimmal. Nem! Én is szeretnék dolgozni és persze önálló lenni. Minden esetre köszi szépen a válaszokat!
2022. jan. 26. 08:10
66/93 anonim válasza:
Persze kiszakadt a gumi😅 ami nem volt
67/93 anonim válasza:
Hát azért az elég látványos ha kiszakad. Ugyanis úgy vannak tervezve, hogy ne csak egy kis rés/lyuk keletkezzen, hanem szakadjon rendesen.
68/93 anonim válasza:
Ami nincs az nem tud kiszakadni😉 Nem használtatok ennyi, ezen nincs mit tagadni, és már jelentősége sincs
69/93 A kérdező kommentje:
Gumi ami nem volt... Te voltál ott vagy én? Komolyan... Szerintem nem az én dolgom szex után nézegetni, hogy kiszakadt-e vagy nem, hanem a pasimé, viszont hajnalban nem azt fogod nézni mikor összebújnál a pároddal és aludnátok. Szerintem te se.
2022. jan. 26. 09:52
70/93 anonim válasza:
De, ha nen akarok gyereket akkor azt nezegetem 😉
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!