18 évesen terhes?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Egy hete derült ki, hogy állapotos vagyok. A párom mindenben támogat, a családom viszont naponta elmondja, hogy tönkre fogja tenni az életemet a gyerek és meg fogom bánni, holott anyukám a legidősebb nővéremet 17 évesen szülte és elmondom nektek, talán őt szereti a legjobban! Még egy évem lenne hátra az iskolából, viszont minden álmom egy kisbaba és egy család. A párom egy évvel idősebb nálam, neki is van még egy éve az iskolában, viszont neki bármikor lenne munkája az apja cégénél. Szerintetek van megoldás erre a helyzetre?

2022. jan. 25. 10:23
 71/93 anonim ***** válasza:
100%
Érdekes az én pasim anno minden alkalom utan megnezte ejjel is hajnalban is nappal is nahát. Mondjunk nem is szakadt ki soha de tudjuk a gyakorin élnek a kiszakadt gumisok meg a fogamzásgátló mellett lettem terhesek.
2022. jan. 26. 10:09
 72/93 A kérdező kommentje:
Fogamzásgátló szedése mellett is lehet terhes az ember. A nővérem úgy lett az unokahúgommal.
2022. jan. 26. 10:39
 73/93 anonim ***** válasza:
61%
Ha képben lennél a tudományokban, akkor tudnád hogy aki SZEDI rendesen a fogamzásgátlót, nem lehet terhes. Persze a nők szeretik ELFELEJTENI, és akkor van az hogy terhes lesz fogamzásgátló mellett, ami mögött legtöbbször szándékosság van. Mert ugye csóró pasi bátran beleengedi az anyagot, mert megbízik benne. Sok nő visszaél ezzel, így akarja bebiztosítani magát a pasinál. Több alkalommal buktattam le nőimet így, azt hitték beteszik a S eggüket a luxusba, pullban felcsináltatják magukat így megfognak maguknak. Nem jött be mert kivágtam őket mint macskát xarni😂
2022. jan. 26. 10:50
 74/93 anonim ***** válasza:
75%

Csuda termékeny egy család vagytok, te kiszakadt gumi mellett lettél terhes, a nővéred fogamzásgátló szedésével.... (mint itt a gyakorin kb minden második kérdező).

Na, kérdező, elég a kamuzásból. Szüld meg a gyerekedet, tartasd el magad a pasid apjával, aztán amikor majd ott állsz végzettség nélkül, egyedülálló anyukaként, akkor majd gondolj arra, hogy lehet, mégis a válaszolóknak (és a családodnak) volt igaza, amikor azt mondták: korai ez még.

De te úgyis mindent jobban tudsz...

apropó: nem kellene iskolában lenned? Vagy nálatok ott is lehet gyakorizni?

2022. jan. 26. 11:25
 75/93 A kérdező kommentje:
Meg vagyok fázva :) nem megyek így suliba. A végén még koronásnak hisznek 🤣
2022. jan. 26. 11:41
 76/93 anonim ***** válasza:
90%

71

Nekem többször szakadt

De bizony tudtam h megtörtènt, mert igen, mi is néztük,amikor olyankor történt h nagyon gáz lett volna, akkor bizony 72 h -s megoldás lett ( majd tabletta inkább)

( kiderült h a latexet megeszi a hüvelyváladékom..de ehhez pár balesetnek lennie kellett h rájöjjünk)

2022. jan. 26. 11:42
 77/93 anonim ***** válasza:
88%

Kérdező!

Tehát van a párodnak egy jól fizető állása, te tudsz mindent a gyereknevelésről, jegyesek vagytok, tulajdonképpen minden oké.

Akkor mivel indokolják a szüleid, miért nem kéne megtartanod a babát? Miben találnak kifogást?

2022. jan. 26. 14:48
 78/93 anonim ***** válasza:
81%
"meg vagyok fázva nem megyek így suliba" gondolom a munkahoz is így fogsz hozzaallni, zseniális!
2022. jan. 26. 15:41
 79/93 anonim ***** válasza:
25%

Figyelj én 17 éves voltam mikor teherbe estem akkor 3 éve voltunk együtt párommal megtartotuk párom családja nagyon elenezte

Most kisfiam a család szeme fénye ! Most vagyok 20 éves és bármikor újra csinálnám sőt ugyan így egy áldás a számunkra egy kincs ! És úton a kistesó!

Neked kell eldönteni mit szeretnél szeretnétek ! Ne hagyd hogy bárki be folyásolja a döntéseteket ha ti szeretitek egymást és úgy gondoljátok hogy készen álltok egy gyermeket nevelni akkor ne is gondolkozz azon hogy talán el kellene vetetni úgyis fiatal vagyok

Nem tudhatod később mit hozz az élet !

2022. jan. 26. 16:12
 80/93 A kérdező kommentje:
Lol. Majd akkor mond, hogy így fogok hozzá állni a munkából ha hazaküldenek 39 fokos lázzal, köhögéssel meg szétfolyó orral!
2022. jan. 26. 17:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!