18 évesen terhes?
Csuda termékeny egy család vagytok, te kiszakadt gumi mellett lettél terhes, a nővéred fogamzásgátló szedésével.... (mint itt a gyakorin kb minden második kérdező).
Na, kérdező, elég a kamuzásból. Szüld meg a gyerekedet, tartasd el magad a pasid apjával, aztán amikor majd ott állsz végzettség nélkül, egyedülálló anyukaként, akkor majd gondolj arra, hogy lehet, mégis a válaszolóknak (és a családodnak) volt igaza, amikor azt mondták: korai ez még.
De te úgyis mindent jobban tudsz...
apropó: nem kellene iskolában lenned? Vagy nálatok ott is lehet gyakorizni?
71
Nekem többször szakadt
De bizony tudtam h megtörtènt, mert igen, mi is néztük,amikor olyankor történt h nagyon gáz lett volna, akkor bizony 72 h -s megoldás lett ( majd tabletta inkább)
( kiderült h a latexet megeszi a hüvelyváladékom..de ehhez pár balesetnek lennie kellett h rájöjjünk)
Kérdező!
Tehát van a párodnak egy jól fizető állása, te tudsz mindent a gyereknevelésről, jegyesek vagytok, tulajdonképpen minden oké.
Akkor mivel indokolják a szüleid, miért nem kéne megtartanod a babát? Miben találnak kifogást?
Figyelj én 17 éves voltam mikor teherbe estem akkor 3 éve voltunk együtt párommal megtartotuk párom családja nagyon elenezte
Most kisfiam a család szeme fénye ! Most vagyok 20 éves és bármikor újra csinálnám sőt ugyan így egy áldás a számunkra egy kincs ! És úton a kistesó!
Neked kell eldönteni mit szeretnél szeretnétek ! Ne hagyd hogy bárki be folyásolja a döntéseteket ha ti szeretitek egymást és úgy gondoljátok hogy készen álltok egy gyermeket nevelni akkor ne is gondolkozz azon hogy talán el kellene vetetni úgyis fiatal vagyok
Nem tudhatod később mit hozz az élet !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!