Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Védekeztünk, még is teherbe...

Védekeztünk, még is teherbe esett a párom. Nem szeretnék gyereket, de meg akarja tartani, mit lehetne tenni?

Figyelt kérdés

Mikor évekkel ezelőtt összejöttünk, megbeszéltük az elején, hogy egyikünk se szeretne gyereket. Most még is úgy alakult, hogy pozitív lett a terhességi teszte.

Mindennél jobban szeretem a páromat, de én nem szeretnék gyereket, soha az életemben. Alapból nincsen baj velük, de ha belegondolok abba, hogy nekem lesz, undort érzek és szorongást.

A baj az, hogy miután pozitív lett a teszt, közölte a párom, hogy ő meg szeretné tartani a gyereket.

Ilyenkor mi a megfelelő megoldás, ha van egyáltalán?

2021. dec. 25. 04:11
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
72%

Védekeztetek? Úgy érted mindketten? Vagy csak te? Vagy csak ő?

Ha csak gumi volt, akkor egy szó nélkül fizetném a tartásdíjat, és nem lenne bennem rossz érzés, mert mindent megtettem, hogy ne legyen gyerek, mêgis lett, ezzel pedig tisztában voltam Elköttetném magam, hogy többet ez ne fordulhasson elő. A gyerekem nem látogatnám valószínűleg, és fizetném, amennyit megítélnek tartásdíjnak.

Ha csak a párom védekezett, hatalmas önvád lenne bennem, hogy szrt sem tettem azért, hogy ne legyen gyerekem, lehet így sem látogatnám, de többet fizetnék, mint amennyit megítélnek, mert én tehetek róla és utána köttetném el magam.

Egyébként elgondolkoznék a terhesség alatt, milyenek is a gyerekek, milyen lesz az enyém, kiülnék valami parkba.. aztán beletennék valamennyit, ha jó véleményem van, amennyit gondolok. Mittudomén havi egy délután vagy ilyesmi, mert a mostani döntésed nem tudod visszacsinálni

2021. dec. 25. 08:02
 12/40 anonim ***** válasza:
77%
Megnézted este a Négy karácsonyt, igaz?
2021. dec. 25. 08:06
 13/40 anonim ***** válasza:
57%
Minden szexnél megvan az esély a babára. Ha nem akarsz gyereket, ne dugj
2021. dec. 25. 08:38
 14/40 anonim ***** válasza:
68%

13as ugye ezt te sem gondolod komolyan?

Kerdezo, Ilyen esetben az a legcelszerubb,ha mindketten sterilizaltatjátok magatokat, így mindketten a maximálisat mentettétek a megállapodásotokért, főképp ha egymással terveztétek az életet.

Viszont mivel már megvan a "baj"

te maximum támogathatod őt vagy anyagilag vagy érzelmileg vagy mindkettő. Más lehetőséged nincs. Ha magadtól nem akarod, a bíróság majd kötelez rá, hogy legalább anyagilag gondoskodj róla

2021. dec. 25. 09:29
 15/40 anonim ***** válasza:
30%

Sajnos te is beleestél a jól ismert csapdába. Persze, nem, ő sem akar gyereket, aztán meg rád erőlteti. Nem tehetsz semmit, kényszeríteni nem lehet. El kell döntened, szereted-e annyira, hogy a nyakadba vegyél valamit, aminek a gondolatától is irtózol. Állítsd választás elé, vagy te, vagy a gyerek. Ha a gyereket választja, akkor nem szeret eléggé. Sajnos az anyagi következményeket mindenképpen vállalnod kell.

N

2021. dec. 25. 09:55
 16/40 anonim ***** válasza:
40%
Nyílvánvaló,hogy a nő meggondolta magát és direkt esett teherbe.
2021. dec. 25. 10:00
 17/40 anonim ***** válasza:
46%

Sajnos innentől nem tudsz mit kezdeni. Az apa jogai nullára vannak redukálva szó szerint.

Besz/ptad. Sajnos nincs jó szó rá.

A csaj átvágott azzal hogy ő sem akar gyereket. Nem is lehet ezek után kijelenteni biztosan, hogy tényleg nem akart, és nem szándékos a teherbeesés...

Igazából, ha ő megtartja neked annyi. Nem tudsz jól kijönni belőle. Vagy bevállalod a csajjal a gyereket és egy életen szenvedhetsz nap-nap után. Vagy kirakod a csajt a gyerekkel, fizeted a gyerektartást és vállalod, hogy aki tud erről az kutyába fog nézni életed végéig (még jó eséllyel a saját családod egy része is), és megpróbálsz ennyivel kevesebb pénzből, új kapcsolatokat kialakítva új életet kezdeni

2021. dec. 25. 10:04
 18/40 anonim ***** válasza:
75%

Az apa jogai nullára vannak redukálva szó szerint.

Joga van gumit húzni.

2021. dec. 25. 10:04
 19/40 qkker1 ***** válasza:
77%
Hogyan védekeztetek, hogy sikerült ki0kelnie a magnak?
2021. dec. 25. 10:27
 20/40 anonim ***** válasza:
52%

#18: A csajnak meg joga van azt hazudni, hogy szedi a gyógyszert, aztán ha becsúszik a baba, feltenni a kezét, hogy közös felelősség... joga van megtartani, vagy elvetetni és joga van magához láncolni vagy pénzt követelni a férfitől, akinek ezen a ponton semmilyen mozgástere sincs. Ne játszuk meg magunkat. Tudjuk mi történik ilyen esetekben.

2021. dec. 25. 10:35
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!