Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit tennétek ebben a helyzetben?

Mit tennétek ebben a helyzetben?

Figyelt kérdés

22éves vagyok és 32.hetes terhes.

Nemtudom hogy az előző kapcsolatomból vagy a mostani kapcsolatombol fogant e a gyerek.

A mostani kapcsolatomban nagyon szeretné a párom a kisbabát ha a miénk..viszont ha nem az ő gyereke abszolút nem akar vele foglalkozni... fáj de teljesen megértem talán én sem nevelném másnak a gyerekét... Elmentem ultrahangra 4d re hátha esetleg a vonásain már látszik valami hogy hasonlít e valakire. Rossz ultrahangos üzletet valasztottam nem voltak valami szakszerűek nem kaptunk tiszta képeket csak alig láthatóakat...ha a baba a miénk boldogság lenne 3an élnénk..ebben az esetben is nehéz lenne kezdetben mert nem voltam csaladra felkészülve de megtanulnam egy idő után és megszoknam...ha viszont nem az övé a gyerek azt mondta ő ki lép az életemből és neveljem a gyerekem ne hagyjam el... De én nem akarok egyedülállóan anyaként élni nem tudnék neki biztositani mindent így mivel dolgozni és nevelni egyszerre nemtudnam...van csaladom szülők nagymama akikkel most élek de nem akarok ide szülni hogy mindig ezt hallgassam es hogy a gyerekem közöttük noljon fel mert primitív banda...tudom hogy én vagyok az anyák szégyene de akkor a kicsit oda adnám más szülők részére akiknek nem lehet gyereke...viszont tudom hogy nekem az egy eletre trauma lesz... így a 7.honapon már felerosodtek az anyai ösztönök minnel kozelebb a szülés annal nehezeb baratkozni a gondolattal hogy én szenvedtem érte és masokhoz kerüljön..viszont ha megtartom egyedülálló anyaként azzal a saját és a baba életét is tönkretennem.... már abszolút nem tudom mi lenne a legjobb...ha valakinek van értelmes tanácsa eloiteletek nélkül kerem keressen meg...

2021. dec. 9. 11:08
1 2 3 4 5 6 7
 61/70 anonim ***** válasza:
100%
Ne add már itt elő magad a rossz kapcsolatoddal. Tudod te hogy működik a teherbe esés? Egy menstruációs ciklusban kiszabadul egy petesejt középidőben, majd a pete találkozik a hímivarsejttel. A petesejt maximum 24 óráig életképes. A hímivarsejtek pár napig. Ergo te pár nap különbséggel rakattad meg magad mindkét palival. Akkor milyen rossz kapcsolatról beszélsz? Még le sem zártad az egyiket, de már megvolt a másik. És te papolsz itt, hogy milyen emberek a válaszolók? Hát egy igazi r.banc vagy. Szóval én a helyedben rohadtul nem itt ócsárolnám a népet, hanem szégyelném a pofámat, hogy ilyen jövőt alkottam a gyerekemnek. Senki sem tökéletes itt sem, de egy értelmes nő az nem tárja szét a lábát több csávónak egyszerre, hogy aztán egy anonim oldalon sírja el a bánatát, utána meg mindenkit elküld az anyjába. Te b.asztad el az életed, sírj a primitív családodnak, akik majd mindenben melletted állnak ugyebár.
2021. dec. 9. 19:18
 62/70 anonim ***** válasza:
20%

Nem tudom ki mondta azt, hogy nem kötelező terhes gondozásra eljárni, de nagyon téved

Nem kötelező. A várandósgondozásról szóló jogszabály azt mondja, jogosult vagy igénybe venni, nem köteles. És az ombudsman is ezt mondja.

2021. dec. 9. 19:22
 63/70 anonim ***** válasza:
97%

62

De a védőnő vagy a kórház eljárást fog indítani, mert veszélyeztetés gyanúja áll fent, ami miatt ugyan ott tart, hogy nem viheti haza. És amíg a gyermekjólitiseknél van az ügy, nem is kaphatja meg. Ráadásul ebbe ott a plusz csavar, hogy ha indokolt lett volna plusz vizsgálat a magzat egészsége miatt, akkor ő a hibás, és veszélyeztette a gyereket. Szóval lehet az ombudsman azt mondja, nem kötelező, de közben itt van pár ellentmondás még mindig.

Konkrétan a 24. hétig nem kell semmilyen vizsgálaton részt vennie, és utána sem ha nem akar, de ha a magzat testi épségét vagy életét veszélyezteti a vizsgálat elmaradása, akkor kell a vizsgálat a 24. hét után. De az nem derül ki ha előtte nem megy el egy vizsgálatra sem.

2021. dec. 9. 19:35
 64/70 anonim ***** válasza:
13%
63, hány anyát csuktak le, mert megszülte a beteg gyereket, és nem vetette el, pedig tudta, hogy beteg lesz?
2021. dec. 9. 20:38
 65/70 anonim ***** válasza:
98%
Amúgy én simán kinézem, hogy ha tudná, hogy hogy működik a ciklusa, akkor azért vissza lehetne számolni, hogy ki az apa. Hacsak tényleg nem pár napos különbséggel töltötték meg a fánkocskáját. Mer akkor viszont az új pali se semmi, hogy cuccos lyukszi bezzeg oké, de zabigyerek meg már nem. Gentleman.
2021. dec. 9. 20:46
 66/70 anonim ***** válasza:
98%

64

Miért kéne lecsukni? Az abortusz nem kötelező. Ha gondoskodtál arról, hogy a gyereked mindent megkapjon, akkor egyértelműen nem veszélyeztetted. Utána is törődnöd kell vele, és gondoskodnod róla. Ha nem teszed, szintén elvehetik.

De itt egy példa

Ha a babának azonnal műtét kell születése után mert olyan betegsége van, és ez az ultrahangon derül ki, akkor egyértelműen szükség volt ultrahangra. Ha az anyuka ezt nem teszi meg veszélyezteti a gyerekét, vagy lényegében meg is öli.

2021. dec. 9. 21:06
 67/70 anonim ***** válasza:
100%

Elképesztő, te is csak bszni tudtál minden felelősségtudat nélkül minden utadba kerülő fsszal. De azért tudod osztani a magad primitív módján az észt itt. Mondd, amikor felelőtlenül szétteted, akkor miért nem tudtál ilyen okos lenni, mint itt? Ugyanolyan primitív vagy, mint amilyennek a családodat tartod, végülis onnan származol. Volt honnan örökölni, megtanulni.

És marha jó kapcsolat lehet ez az új, ha a faszi már a lelépést tervezi mellőled, ha nem az ő gyerekével vagy terhes.

Egy korty vizet nem bíznék egy ilyen felelőtlen, ostoba, mindenkivel bszó libára, nem még egy gyereket.

Te nem 22 éves vagy agyilag, hanem 8.Ásd el magad jó mélyen, mert az, biztos, hogy a nők szégyene vagy. A bikád sem lehet egy észlény, hogy egy ilyen primitív, buta nőneműt képes volt megdugni.

2021. dec. 11. 05:42
 68/70 anonim ***** válasza:
92%

Kérdező, én hallottam már a tiédnél cifrább sztorit is, úgyhogy arra a részére nem reagálok.

Elsőnek a tb-t próbáld meg intézni minél hamarabb. Vedd fel a védőnővel a kapcsolatot, ő tud mindenben segíteni, a lehetőségeidet is elmondja. (Szülés után, ha nálad marad a baba, már biztosított leszel, járni fog a Gyes)

Nyilván neked kell eldönteni, hogy megtartod-e a babát, tudod-e biztosítani a feltételeket. Ha nincsenek meg a megfelelő körülmények (a védőnő ezt leellenőrzi), akkor bevonulhatsz anyaotthonba, ha van hely. Ha lemondasz a gyerekről, akkor egyből örökbefogadó szülőkhöz kerülhet. Ha nem akarsz lemondani, de egyelőre nem is tudod biztosítani a megfelelő körülményeket, az is megoldás lehet, hogy nevelőszülőhöz kerül. Tarthatod vele a kapcsolatot, és amennyiben változás áll be (pl munkát találsz, meg tudod teremteni a szükséges anyagiakat), visszakaphatod. Ma már az a szemlélet, hogy a nevelőszülőség átmeneti szerep, és a visszagondozás vagy az örökbeadás a cél.

2021. dec. 12. 18:10
 69/70 anonim ***** válasza:
94%

Ilyenek miatt bőgök…

Első terhességem elején 5 hetesen bevéreztem, gyógyszer mellett maradt meg a kisbabám, hálisten makk egészségesen született, minden rendben! Ha nem megyek orvoshoz lehet nem lenne itt velünk!

A második is ugyanígy kezdődött, de nem tudtak mit tenni, elment 8 hetesen sajnos.

újabb terhesség meg azóta se jön össze, pedig elvileg minden rendben.

Mások meg hónapokkal később eszmélnek rá, hogy jaaa kimaradt akkor lehet terhes vagyok majd egyszer elmegy a nőgyógyászhoz hogy legyen abortusz…?? Aztán mivel kicsúszott az időből nem baj majd lesz valahogy? Semmi vitamint nem szedsz? Nem csak a baba egészsége, a sajátod is számít, vérvételeken azt is ellenőrzik neked szükséges-e bármit pótolni! Vannak genetikai vizsgálatok, amiken azt nézik rendben fejlődik-e a magzat! Hogy lehet ezeket kihagyni?

Ha terhes vagy hogy nem lehet az elejétől odafigyelni magatokra?

Fiatal vagy, összezavarodott, persze minden világos.

Drukkolok, nehogy ezek miatt lemaradással induljon ez a kis élet a nagyvilágban!

Nem a babára vagyok irigy, ne érts félre, kívánom hogy egyszer átéld milyen anyának lenni, hazavinni apával és boldognak lenni,

hanem dühít az Élet igazságtalansága! Aki fel tudná nevelni, foglalkozna vele, nevelné az szenved és nem kapja meg, aki meg felelőtlenül élt az gond nélkül végigviszi a terhességet, csak utána kezd gondolkodni hogy tovább?!

2021. dec. 14. 14:29
 70/70 anonim ***** válasza:
2021. dec. 19. 11:13
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!