Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit tennétek ebben a helyzetben?

Mit tennétek ebben a helyzetben?

Figyelt kérdés

22éves vagyok és 32.hetes terhes.

Nemtudom hogy az előző kapcsolatomból vagy a mostani kapcsolatombol fogant e a gyerek.

A mostani kapcsolatomban nagyon szeretné a párom a kisbabát ha a miénk..viszont ha nem az ő gyereke abszolút nem akar vele foglalkozni... fáj de teljesen megértem talán én sem nevelném másnak a gyerekét... Elmentem ultrahangra 4d re hátha esetleg a vonásain már látszik valami hogy hasonlít e valakire. Rossz ultrahangos üzletet valasztottam nem voltak valami szakszerűek nem kaptunk tiszta képeket csak alig láthatóakat...ha a baba a miénk boldogság lenne 3an élnénk..ebben az esetben is nehéz lenne kezdetben mert nem voltam csaladra felkészülve de megtanulnam egy idő után és megszoknam...ha viszont nem az övé a gyerek azt mondta ő ki lép az életemből és neveljem a gyerekem ne hagyjam el... De én nem akarok egyedülállóan anyaként élni nem tudnék neki biztositani mindent így mivel dolgozni és nevelni egyszerre nemtudnam...van csaladom szülők nagymama akikkel most élek de nem akarok ide szülni hogy mindig ezt hallgassam es hogy a gyerekem közöttük noljon fel mert primitív banda...tudom hogy én vagyok az anyák szégyene de akkor a kicsit oda adnám más szülők részére akiknek nem lehet gyereke...viszont tudom hogy nekem az egy eletre trauma lesz... így a 7.honapon már felerosodtek az anyai ösztönök minnel kozelebb a szülés annal nehezeb baratkozni a gondolattal hogy én szenvedtem érte és masokhoz kerüljön..viszont ha megtartom egyedülálló anyaként azzal a saját és a baba életét is tönkretennem.... már abszolút nem tudom mi lenne a legjobb...ha valakinek van értelmes tanácsa eloiteletek nélkül kerem keressen meg...

2021. dec. 9. 11:08
1 2 3 4 5 6 7
 21/70 anonim ***** válasza:
82%
Olyan jó lenne, ha egy bizonyos IQ szint alatt nem érnének meg a szaporítósejtek :(
2021. dec. 9. 12:06
 22/70 anonim ***** válasza:
86%

Hú, ezt még olvasni is fájdalmas volt 😥😔 Még egy szerencsétlen pici gyerek...

Nekem csak egy kérdésem lenne. Mi az isten kócos f*száért nem jártál semmilyen vizsgálatra? Azt hitted attól, hogy nem veszel róla tudomást, majd elviszi a jótündér?

2021. dec. 9. 12:11
 23/70 anonim ***** válasza:
84%
Én is azt mondom, inkább add örökbe, jobb helye lesz. Még ha a mostani párodtól is lenne, semmi garancia nincs rá, hogy egyáltalán veled marad, simán kiéphet egy ilyen friss, bizonytalan kapcsolatból.
2021. dec. 9. 12:27
 24/70 anonim ***** válasza:
95%

Érdekes,hogy primitívnek nevezed a családod,de te vagy az aki nem tudja,hogy kitől van a gyerek akit 32 hete a szíved alatt viselsz,ráadásul úgy gondolkozol mint egy buta kis 10 éves gyerek.

Igen,valóban az anyák szégyene vagy,de ez ellen rég nem tudsz mit tenni,el kellett volna vetetni,ha bizonytalan hogy kitől van (meg úgy amúgy is,ennyi ésszel szülni nem szabadna..),és semmi alapod arra hogy felneveld egyedül.Még egy munkahelyed sincs,hogy legalább ne gyesen meg családin szívjatok,havi 30-40 ezerből nem lehet felnevelni egy gyereket.

Emellett,ha a palidtól lenne a gyerek is mindig ott van és ott lesz a lehetőség rá,hogy egyedül álló anya maradsz.Gyereket vállalni nem lehet úgy,hogy bevállalod de csak ha nem leszel egyedülálló anya és a pistike is kiveszi a részét a dolgokból..

Ha az övé a gyerek se fogsz vele sokra menni,gondolom ő is 22 éves körül van,nem gondolod hogy otthon fog veled papás-mamásat játszani.

Ha eljár dolgozni az már valami,de az akkor is el fog menni arra,hogy fenntartsatok egy kis putrit,bele fog unni,hogy azért dolgozik hogy aztán az a minimálbér elmenjen a lakásra és rezsire,mellette meg kopik fel a szátok éhen,mert semmi jövedelmed nincs,ami meg jön a gyerekre az el is megy a gyerekre.Pelenka,popsitörlő és popsikrém minimum a havi kiadásotok lesz és akkor még nem ruháztad a gyerekedet.Nézd meg a boltban az árakat és számold össze,hogy csak ha ezt a 3 dolgot megveszed mennyid marad arra,hogy még a hónap végéig etesd a gyereked.6 hónapos kor felett ugyan azt fogja enni amit ti.Ha nincs mit enni akkor ő se fog enni..

Bármikor lehetsz egyedülálló anya,ennek tudatában kell a gyereket is elvállalni.És,ha 2 évesen jut eszébe apukának,hogy a szomszéd Julika p*nája zöldebb és neki az kell? Akkor a 2 éves gyerekedet fogod oda dobni valakinek,hogy ne egyedül kelljen nevelni? Ez nem egy kiskutya,hogy gondolsz egyet és csak mert szarul alakul az életed másnak adod.

Követelhetsz tőle tartásdíjat,de az se egy nagy összeg,talán valami 30.000 forint havi szinten egy gyerekre,abból se fogod tudni magatokat egyedül fenntartani,ha csak nem mész haza a "primitív" családodhoz,akik innen nézve ezerszer nagyobb biztonságot jelentenek a BABÁNAK (akinek az érdekeit kellene nézni,nem a saját f*szságaitokat..) mint ti.

2021. dec. 9. 12:36
 25/70 anonim ***** válasza:
100%
Itt alszik hozzám bújva a 2 és fél éves fiam, aztán olvaslak téged és egyszerűen nem értelek, dühös vagyok és szégyellem magam helyetted. Aztán olvasom a két történetet, amit az egyik válaszoló belinkelt és facsarodik a szívem. Hogy mondhatsz ilyeneket? Miért nem mentél orvoshoz? Mi a franc? Úristen...
2021. dec. 9. 12:39
 26/70 anonim ***** válasza:
100%

És mindennek a tetejébe nem jártál terhes gondozásra sem.

Azt ugye tudod,hogy egyszeri anyasági támogatás is járt volna,ha 4-en részt veszel?

40 hét alatt mindössze 4-en,azért hogy legalább az a kis 60.000ft-od legyen a gyerekedre.

Meg úgy amúgy is,nem volt fontos egy cseppet sem,hogy hogy van a kicsi? Akárki is az apja b*szdmeg eszedbe nem jutott bemenni csak egyszer a nőgyógyászhoz,hogy ránézzen?

Az arca érdekelt b*szdmeg azért hogy ki az apja,meg gondolom a neme érdekelt hogy neveken agyalj,de rohadtul nem érdekelt hogy beteg-e,megfelelően fejlődik-e,minden rendben van-e vele?

Tényleg az anyák szégyene vagy,remélem hogy a kórházban hagyod a szülés után,mert melletted/mellettetek csak rossz lenne neki..

2021. dec. 9. 12:55
 27/70 anonim ***** válasza:
100%
Uramisten... Remélem, hogy kamu, borzalmas.
2021. dec. 9. 13:30
 28/70 anonim ***** válasza:
92%

Mi az,hogy nem a "miénk" a baba?

Legfeljebb nem a csávóé.Neked mindig is a gyereked lesz,te hordod ki.

És ha az övé a gyerek (amit nem hiszek,alighanem a másik szerencsétlené) akkor sem fogjátok megkapni,mert nem hozhatod ki a kórházból. :)

Ha megpróbáljátok kijátszani se fog menni,el fogják venni ígyis-úgyis.

Mivel nem jártál terhesgondozásra tedd össze a két kezed,ha nem hozol a világra egy beteg gyereket.Fogalmad sincs róla,hogy van-e valami baja vagy fejlődési rendellenessége,már pedig ha van és a gondatlanságodból betegen kell a világra jönnie nagyon csúnyán meg fognak ám bűntetni mindamellett,hogy nem fogod többet látni a gyereket.

Bár nem hiszem,hogy ez téged meghat innen nézve téged az egyetlen dolog ami érdekel,hogy a f*szid ne lépjen le.

2021. dec. 9. 13:43
 29/70 anonim ***** válasza:
93%
28, ne beszélj azért baromságot. A kutya nem fogja megbüntetni akkor sem, ha a gyerek betegen születik.
2021. dec. 9. 13:50
 30/70 anonim ***** válasza:
81%
Persze,nyílván figyelmen kívül fogják hagyni a magzat veszélyeztetését.Magzatvédelmi törvény..:')
2021. dec. 9. 14:05
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!