Mit tennétek ebben a helyzetben?
22éves vagyok és 32.hetes terhes.
Nemtudom hogy az előző kapcsolatomból vagy a mostani kapcsolatombol fogant e a gyerek.
A mostani kapcsolatomban nagyon szeretné a párom a kisbabát ha a miénk..viszont ha nem az ő gyereke abszolút nem akar vele foglalkozni... fáj de teljesen megértem talán én sem nevelném másnak a gyerekét... Elmentem ultrahangra 4d re hátha esetleg a vonásain már látszik valami hogy hasonlít e valakire. Rossz ultrahangos üzletet valasztottam nem voltak valami szakszerűek nem kaptunk tiszta képeket csak alig láthatóakat...ha a baba a miénk boldogság lenne 3an élnénk..ebben az esetben is nehéz lenne kezdetben mert nem voltam csaladra felkészülve de megtanulnam egy idő után és megszoknam...ha viszont nem az övé a gyerek azt mondta ő ki lép az életemből és neveljem a gyerekem ne hagyjam el... De én nem akarok egyedülállóan anyaként élni nem tudnék neki biztositani mindent így mivel dolgozni és nevelni egyszerre nemtudnam...van csaladom szülők nagymama akikkel most élek de nem akarok ide szülni hogy mindig ezt hallgassam es hogy a gyerekem közöttük noljon fel mert primitív banda...tudom hogy én vagyok az anyák szégyene de akkor a kicsit oda adnám más szülők részére akiknek nem lehet gyereke...viszont tudom hogy nekem az egy eletre trauma lesz... így a 7.honapon már felerosodtek az anyai ösztönök minnel kozelebb a szülés annal nehezeb baratkozni a gondolattal hogy én szenvedtem érte és masokhoz kerüljön..viszont ha megtartom egyedülálló anyaként azzal a saját és a baba életét is tönkretennem.... már abszolút nem tudom mi lenne a legjobb...ha valakinek van értelmes tanácsa eloiteletek nélkül kerem keressen meg...
Hehe, 30, te max hallottad, hogy létezik ilyen tv, de fogalmad nincs arról, mi van benne.
Bár jómagam nem értek egyet a dologgal, de nem kötelező a terhesgondozás, jelenleg nincs olyan jogszabály, ami kötelezővé teszi. Igénybe veheted, ha akarod, ha igénybe veszed, meg van határozva, mikor milyen vizsgálat ajánlott, ennyi. Jogodban áll nem menni.
Senki nem mondta hogy nincs támogató csaladom...a noverem nemrég szült neki mar nagyobb a babaja tisztessegben neveli...az en babam sok dolgot orokolt amikbol mar most lehetne egy komplett baba szobája...a szülők szintén támogatnák őt mindenben es nagyon várják őt...itt nekem kellet dönteni hogy egyedülálló anyaként akarom e nevelni a gyereket ami nem egy egyszerű dolog....es az sem hogy csonka csaladban nol fel vagy van apja
Fogalmatok nincs a hatter dolgokról de okoskodni masok elete felett es kioktatni aznagyon megy mindannyiotoknak
2 kapcsolat között nem szexelek mindkettővel. Az egyik végéig az egyikkel, aztán a másik indulása után a másikkal.
ÉS a primitív családod fog támogatni? Te magad írtad, nem az én szavaim...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!