Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit tennétek ebben a helyzetben?

Mit tennétek ebben a helyzetben?

Figyelt kérdés

22éves vagyok és 32.hetes terhes.

Nemtudom hogy az előző kapcsolatomból vagy a mostani kapcsolatombol fogant e a gyerek.

A mostani kapcsolatomban nagyon szeretné a párom a kisbabát ha a miénk..viszont ha nem az ő gyereke abszolút nem akar vele foglalkozni... fáj de teljesen megértem talán én sem nevelném másnak a gyerekét... Elmentem ultrahangra 4d re hátha esetleg a vonásain már látszik valami hogy hasonlít e valakire. Rossz ultrahangos üzletet valasztottam nem voltak valami szakszerűek nem kaptunk tiszta képeket csak alig láthatóakat...ha a baba a miénk boldogság lenne 3an élnénk..ebben az esetben is nehéz lenne kezdetben mert nem voltam csaladra felkészülve de megtanulnam egy idő után és megszoknam...ha viszont nem az övé a gyerek azt mondta ő ki lép az életemből és neveljem a gyerekem ne hagyjam el... De én nem akarok egyedülállóan anyaként élni nem tudnék neki biztositani mindent így mivel dolgozni és nevelni egyszerre nemtudnam...van csaladom szülők nagymama akikkel most élek de nem akarok ide szülni hogy mindig ezt hallgassam es hogy a gyerekem közöttük noljon fel mert primitív banda...tudom hogy én vagyok az anyák szégyene de akkor a kicsit oda adnám más szülők részére akiknek nem lehet gyereke...viszont tudom hogy nekem az egy eletre trauma lesz... így a 7.honapon már felerosodtek az anyai ösztönök minnel kozelebb a szülés annal nehezeb baratkozni a gondolattal hogy én szenvedtem érte és masokhoz kerüljön..viszont ha megtartom egyedülálló anyaként azzal a saját és a baba életét is tönkretennem.... már abszolút nem tudom mi lenne a legjobb...ha valakinek van értelmes tanácsa eloiteletek nélkül kerem keressen meg...

2021. dec. 9. 11:08
1 2 3 4 5 6 7
 41/70 anonim ***** válasza:
94%
De, te mondtad, hogy nincs támogató családod, hiszen leprimitívezted őket. De azért arra jó a primitív családod, hogy rajtuk élősködj, mert annyira viszketett a p.icsád, hogy két kukacot ültél meg egyszerre, és nem tudod ki a gyerek apja. Te hülyézel le másokat? Ez komoly?😀 Te, aki annyira ostoba, hogy egy 4d ultrahangtól várta a csodát. Meg aki annyira ostoba, hogy 32 hetesen gondolkodik el azon, hogy felkeresse e a védőnőt mert el kéne kezdeni a terhesgondozást. Tudod te mit fogsz kapni a kórházban ezért, amikor mész szülni? Te hülyézel le mást, amikor te vagy az, aki a saját gyerekét csak akkor fogadná el, ha a mostani kanitól van? Most már hiába mentegetőzöl. Kerek perec leírtad, ha nem a mostanié a gyerek, akkor megy a levesbe. A többi csak üres szavak. Senki nem fog itt megsajnálni. Itt egyvalakit lehet sajnálni, és az a gyerek a hasadban. Ő az, aki nem tehet semmiről, mégis ő fogja a legnagyobbat szívni az anyja miatt.
2021. dec. 9. 15:02
 42/70 anonim ***** válasza:
100%
Én a #15 választ írtam. Úgy érzem elég korrekt választ adtam de te igencsak félre informáltad a válaszolókat. A kérdésedben azt írtad, hogy primitív a családod és nem akarsz oda szülni. Most azt írod, hogy támogatnak. Én azt javasoltam ha támogatóak lennének, akkor tartsd meg...úgyhogy most is azt javaslom, ha segítenek akkor vállald. Fiatal vagy, nem maradnál örökre egyedülálló anya ha a pasid elhagy.
2021. dec. 9. 15:04
 43/70 anonim ***** válasza:
95%

Hát ha akarod ezt a gyereket, akkor még ma menj be a kórházba és meséld el, hogy miért nem voltál eddig terhesgondozáson. A cuccidat is vidd, mert ott fognak fogni. Mikor én voltam terhes, akkor jött egy nő, hogy ő 24 hetes terhes és eddig nem vette észre. Hát nem dicsérték meg, azt elhiheted, de mondták neki, hogy ha együttműködő lesz, akkor nem lesz probléma, haza sem engedték már. Te mondjuk már jóval idősebb terhes vagy, 5-6 hét múlva akár már szülhetsz is.

Nem értem, a családod, barátaid nem mondták, hogy terhesgondozásra kellene járni? Pláne így, hogy a nővérednek van gyereke?

2021. dec. 9. 15:11
 44/70 anonim ***** válasza:
95%
42-esnèl a pont. Hihetetlen undorìtò vagy, a nők, anyák szègyene. Ha a mostani kan spermája èrt cèlba, a gyereked, ha meg a másikè akkor odadobod valakinek? A családod primitìv, de az ingyes lakhatás, baba szoba már nem primitìv. Okádd le magat te. A gyermeked nagyon sajnálom, ilyen anya mellett mi lesz belőpe, Jò Istenem! Valami putribòl jössz te ? Remèlem valami csoda folytán a gyermek sorsa jòl alakul majd, s ha felnő nagy ìvben szarik majd a pofádra :)
2021. dec. 9. 15:30
 45/70 anonim ***** válasza:
91%
41-nèl, elnèzèst!
2021. dec. 9. 15:31
 46/70 A kérdező kommentje:

41es! A családomon én nem élőskodom tudtommal egy csalad azert van hogy segítsek egymast lehet hogy te paraszt vagy es ez nalatok nem szokás (: megnéztem volna ha te neked 22 evesen lett volna egy gyereked akit egyedul kelletz volna nevelned hogyan oldottad volna meg (: hogy neveld is és dolgozzál is... De persze a masikat osztani konnyebb nagy pofaval valoszinuleg faszod van aki sose fogja ezeket aterezni könnyű pofazni csinalni mar nehezebb. Az en picsám nem viszet egy rossz kapcsolatbol mentem át egy jóba! Semmi jogod nincs itelkezni ha viszket a picsám majd szolok hogy a szadra akarok ulni a gusztustalan itelkezesed miatt.

Ez nem ostobasag az 5d ultrahangokon mar latszanak vonások egy baba arcán de valószínű hogy egy tudatlan barom vagy aki még nem jart abban a cipőben hogy gyere lesz és nem volt jartas ilyen dolgokban. Nem csak akkor fogadnam el a gyerekem ha a mostani paromtol van csak nem akarom hogy csonka csaladban noljon fel es ne tudja azt hogy milyen kerek csaladban elni!!!! Senki nem kert a sajnalatodbol idióta én tanácsot kertem NEM KRITIKAT mégegyszer elmondom...kivancsi lennek te el merned a meselni az eleted oszinten es hagyni hogy ítélkezzenek feletted mert biztos feletted is lehetne(: amiről meg nem tudod a kerek történetét arról te csak ne itelkezzel!

Megnéznelek en teged ha most a karodba adnak a sajat gyerekes hogy egyedul kell nevelned mit csinalnal (:

2021. dec. 9. 16:34
 47/70 anonim ***** válasza:
93%

Megnéznelek en teged ha most a karodba adnak a sajat gyerekes hogy egyedul kell nevelned mit csinalnal (:

Nézd, aki védekezés nélkül szexel, az nyilván azzal a tudattal teszi, hogy terhes is lehet, abban meg mindig benne van, hogy egyedülállóvá válik. Úgy feküdtél össze a volt pasiddal, hogy tudtad, már nem tart sokáig; az újról meg semmit nem tudtál. Akkor???

2021. dec. 9. 16:53
 48/70 anonim ***** válasza:
92%
De ha tb-d sincs, akkor munkád sincs. Tehát azért vegyél vissza. Ez az egyik. A másik meg az, hogy ha paraszt, ha cigány, a pofámról lesülne a bőr, ha olyan rossz kamu dumával jönne nekem valaki, hogy nem akarod, hogy csonka családban nőjjön fel. Megmondhatod nyugodtan, mert látjuk mi is, hogy csak akkor kell a saját gyereked ha a mostani emberedtől van, mert fontosabb neked a faszi, mint a gyerek. A faszi meg nem fogad el más gyerekével. Amúgy te csak ne ostobázzál senkit, mert neked nem a 4 meg az 5D ultrahangot kellene ennyire rudni, hanem azt, hogy ne 32 hetesen jusson eszedbe orvoshoz menni egyáltalán. Nem szereted te ezt a gyereket. Nem is akarod, csak megtűröd, hogy veled maradjon az új verebed, ennyi. Se egy vérvétel, se egy ultrahang, se vérnyomás, se cukor mérés, hát szégyelld magad! Csak ne is parasztozzál, mert én meg cigány létemre mondom neked, hogy így normálisok nem viselkednek. Szegény kisgyereket meg inkább add oda örökbe egy jó csaladn, akárkitől is van, mert a soron különb anyja lenne, mint te. Fogadjunk, nem is értessz semmihez. Lehet átkozni!
2021. dec. 9. 16:57
 49/70 anonim ***** válasza:
100%

Huha!

Én normális választ írtam neked, de ahogy elolvastam az utolsó hozzászólásod….

Én 21 évesen szültem. 16 évesen kezdtem el diákmelózni, majd amikor leérettségiztem, lett rendes munkám. Ápoló vagyok a gyermek intenzíven. Mivel munka mellett tanultam. Van egy angol felső fokú nyelvvizsgám, és sose kellett azon gondolkodnom, hogy van e tb-m.

Most 24 éves vagyok, és 3 gyerekem van. Éppen elválok, de eltudom tartani saját magam, a 3 gyerekemet, és a házból se kell elköltöznöm ahol lakom, mert fent tudom tartani.

Sőt most hogy elváltam, és nincs senki aki ragaszkodjon ehhez az országhoz (a férjem ragaszkodott) megyek külföldre a gyerekeimmel, mert sokkal jobb és több lehetőségünk lesz kint.

Szóval az hogy te lehülyézel mindenkint, mert szerinted 22 évesen mindenki hasonló helyzetben lenne mint te, hát ez baromira nem igaz. A válaszolók két lábbal állnak a földön, míg te azt se tudod, hogyan kell védekezni. Mert ha megtetted volna, nem lenne kérdés, hogy ki az apa.

Attól, hogy neked nincs kedved tanulni, és ahogy vége egy kapcsolatodnak, te azonnal ugrasz a másikba, az sokat elmond rólad. Dolgozni kéne, és némi egzisztenciát kiépíteni. Plusz nem a csodára várni, hogy majd lesz valahogy.

2021. dec. 9. 17:01
 50/70 anonim ***** válasza:
96%

Hagyjátok már, Rostáséknál ez mindennapos.

Persze kérdező, azért a rossz kapcsolatodban még megpakoltattad magad búcsúzóul, az újban meg egyből farokra röppentél, de itt mindenki hülye csak te vagy helikopter igaz?

2021. dec. 9. 17:03
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!