Mit tennétek ebben a helyzetben?
22éves vagyok és 32.hetes terhes.
Nemtudom hogy az előző kapcsolatomból vagy a mostani kapcsolatombol fogant e a gyerek.
A mostani kapcsolatomban nagyon szeretné a párom a kisbabát ha a miénk..viszont ha nem az ő gyereke abszolút nem akar vele foglalkozni... fáj de teljesen megértem talán én sem nevelném másnak a gyerekét... Elmentem ultrahangra 4d re hátha esetleg a vonásain már látszik valami hogy hasonlít e valakire. Rossz ultrahangos üzletet valasztottam nem voltak valami szakszerűek nem kaptunk tiszta képeket csak alig láthatóakat...ha a baba a miénk boldogság lenne 3an élnénk..ebben az esetben is nehéz lenne kezdetben mert nem voltam csaladra felkészülve de megtanulnam egy idő után és megszoknam...ha viszont nem az övé a gyerek azt mondta ő ki lép az életemből és neveljem a gyerekem ne hagyjam el... De én nem akarok egyedülállóan anyaként élni nem tudnék neki biztositani mindent így mivel dolgozni és nevelni egyszerre nemtudnam...van csaladom szülők nagymama akikkel most élek de nem akarok ide szülni hogy mindig ezt hallgassam es hogy a gyerekem közöttük noljon fel mert primitív banda...tudom hogy én vagyok az anyák szégyene de akkor a kicsit oda adnám más szülők részére akiknek nem lehet gyereke...viszont tudom hogy nekem az egy eletre trauma lesz... így a 7.honapon már felerosodtek az anyai ösztönök minnel kozelebb a szülés annal nehezeb baratkozni a gondolattal hogy én szenvedtem érte és masokhoz kerüljön..viszont ha megtartom egyedülálló anyaként azzal a saját és a baba életét is tönkretennem.... már abszolút nem tudom mi lenne a legjobb...ha valakinek van értelmes tanácsa eloiteletek nélkül kerem keressen meg...
41 vagyok. Kicsit mellényúltál😄 Nő vagyok és van egy 3 hónapos babám. Csak hogy tudd, nem f.aszom van, ahogy te fogalmaztál. Az utolsó hozzászólásodból látszik mekkora egy tukó vagy😄 először primitív családod van, aztán meg ők a legösszezartóbb család a világon..
Hagyjál már😄 mondom, én csak a gyereked sajnálom, téged kicsit sem. Ja, amúgy meg a szar kapcsolat végén azért még keféltetted magad rendesen a palival. Ne álszenteskedj legalább. Azt hitted itt majd mindenki sajnálni fog, egyem a szíved. Hát ha ennyi ember egy véleményen van, akkor igencsak elcsesztél valamit, nem gondolod?
ja jó élete lesz ha kislány lenne mehetne veled a sorra, így meg hogy fiú hamar beletanítod a stricimesterségbe. Jó is hogy nem lány mert ha olyan farokbubus lenne mint az anyja csak a baj lenne vele.
Nekem az ne birkázzon meg hülyézzen aki nem tudja ki csinálta fel.. és egy AIDS tesztre is elmennék nehogy kiderüljön valami kis meglepetés a tripper és gomba mellé amit összeszedsz míg dolgozol.
Jaaajj, hagyjad már magad! Te akarod eldobni a saját gyereked, mert az új palinak nem kell, és van pofád itt osztani az észt? Olyanoknak, akik nevelik a gyereküket, vannak, akik dolgoznak is, nem kevesen egyedülálló anyukák. Aztán te majd az hiszed, hogy meg tudod itt magyarázni, de senki sem most jött le a falvédőről. Tudjad már a helyed! Szégyen vagy.
Nem adják ám csak úgy oda az újszülöttet senkinek, ha tőled elveszik. Ott lesz bent a kórházban, aztán a kutya se szól hozzá, ha nem etetni, pelenkázni vagy fürdetni kell. Ott fog egyedül feküdni bent, hiába sír majd, ha nem akar egyedül lenni, nem megy senki. Így bánnak bent a zaciba vett gyerekekkel, amíg nevelőszülő érte nem megy. Ha meg örökbeadod, és ajánlom neked, hogy azt tedd, mert nem vagy anyának való, akkor most tessék már felvenni a kapcsolatot egy alapítvánnyal, hogy az anyukája és az apukája lehessen ott vele, nem egy ilyen szutyok, mint te. Már még van annyi bőr a képén, hogy felháborodjon. Majd borsodban bármelyik szülészeten el mernéd modnani ezt a sztoridat, hát a kokeró asszonyok markostól vennék ki a hajad, hogy milyen nő vagy. Hányinger. Ez az egy legyen neked, ezt se lássad sose!
Süt belőled az értelem.
Először primitívnek nevezed a családod akikhez nem mennél,mert csak piszkálnának (amúgy tök jogosan,egy ostoba kis p*csa vagy abszolút zéró felelősségtudattal..) majd ők a legjobb,legösszetartóbb család akikre számíthatsz.
Azt mondod megtartanád meg hű de felkészültél az anyaságra,de nem egy hozzászólásban leírtad,hogy csak akkor kell a gyerek ha nem leszel egyedülálló anya,mert hogy minden úgy lenne f*sza ha 3-asban nevelnétek a gyereket.Na most 32 hetesen te már rég nem dönthetnéd el,hogy kell-e vagy sem,12 hetes koráig vetetheted el az egészséges magzatot,de ugyebár b*sztál bemenni még egy nőgyógyászati vizsgálatra is.
Ezt a gyereket maximum már örökbe adni tudnád,de neked már ahhoz sincs jogod,és ne aggódj egy szempontból nem leszel sose egyedülálló anya se: nem fogod megkapni a gyereket,mert egy felelőtlen kis taknyos vagy akire egy fűszálat se lehetne bízni.
Amúgy mindentől függetlenül akkor is egyedül maradnál ha a mostani f*szid csinált volna fel.
Nem gondolod,hogy egyik kapcsolatból átugrassz a másikba,belépsz az életébe azzal,hogy "LEHET,hogy te csináltál fel,de lehet hogy a Pisti" aztán majd minden szép és jó lesz,vígan fogtok 3-an éldegélni.Lett volna annak esze és olyan messze megy tőled amennyire csak lehet,legfeljebb fizeti azt a kis gyerektartást amit követelhetsz tőle.
Az a gyerek minden szempontból maximum a tiéd lehetett és lett volna egyedül,de ugyebár már ezt is elszúrtad hiszen nem jártál a kötelezőkre,veszélyeztetted a magzatod épségét.
Egy szuka leszel a sok közül aki szült egy gyereket valaki másnak,és a kórházban hagyta,semmi több.
Segítséget akarsz,de mégis mit vársz? Minden segítséget elvágtál magad körül,a minimum az lett volna,hogy bejársz tisztességgel arra a pár terhesgondozásra ami van,függetlenül attól hogy ki az apja,ha már megtartottad.
Rajtad nem lehet már segíteni,minden amit tettél oda vezetett,hogy a gyerekedet minimum elvesztetted.
Az a két f*sz pótolható.Mindig van a világban valaki aki mellett ki köthet az ember.A gyereked,aki kifejlődik benned és a világra is jön pótolhatatlan lesz.
Majd fogsz még bánkódni,hogy ilyen hülye voltál.
Ha nem adja örökbe is örökbe adják csak akkor nem azonnal,hanem keresnek nevelő szülőket..
De a csecsemőkre nagy a kereslet,szerencsére hamar normális családba fog kerülni.Remélem.
58
Ez nem ilyen egyszerű. Le kell róla mondani, hogy örökbe lehessen adni. Ha nem teszi, akkor fél évet kell várni, míg örökbe adható lesz, és csak akkor ha abban a fél évben nem érdeklődik a gyerek felől. Ha csak tesz egy telefon hívást, már előröl ketyeg az óra.
Te kamuzol.
ezt írtad:
van csaladom szülők nagymama akikkel most élek de nem akarok ide szülni hogy mindig ezt hallgassam es hogy a gyerekem közöttük noljon fel mert primitív banda
utána meg azt, hogy kizárod a primitíveket, ők nem azok, nagyon is támogatók stb
össte vissza beszélsz,bekavarodtál a kamudba
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!