Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit tennétek ebben a helyzetben?

Mit tennétek ebben a helyzetben?

Figyelt kérdés

22éves vagyok és 32.hetes terhes.

Nemtudom hogy az előző kapcsolatomból vagy a mostani kapcsolatombol fogant e a gyerek.

A mostani kapcsolatomban nagyon szeretné a párom a kisbabát ha a miénk..viszont ha nem az ő gyereke abszolút nem akar vele foglalkozni... fáj de teljesen megértem talán én sem nevelném másnak a gyerekét... Elmentem ultrahangra 4d re hátha esetleg a vonásain már látszik valami hogy hasonlít e valakire. Rossz ultrahangos üzletet valasztottam nem voltak valami szakszerűek nem kaptunk tiszta képeket csak alig láthatóakat...ha a baba a miénk boldogság lenne 3an élnénk..ebben az esetben is nehéz lenne kezdetben mert nem voltam csaladra felkészülve de megtanulnam egy idő után és megszoknam...ha viszont nem az övé a gyerek azt mondta ő ki lép az életemből és neveljem a gyerekem ne hagyjam el... De én nem akarok egyedülállóan anyaként élni nem tudnék neki biztositani mindent így mivel dolgozni és nevelni egyszerre nemtudnam...van csaladom szülők nagymama akikkel most élek de nem akarok ide szülni hogy mindig ezt hallgassam es hogy a gyerekem közöttük noljon fel mert primitív banda...tudom hogy én vagyok az anyák szégyene de akkor a kicsit oda adnám más szülők részére akiknek nem lehet gyereke...viszont tudom hogy nekem az egy eletre trauma lesz... így a 7.honapon már felerosodtek az anyai ösztönök minnel kozelebb a szülés annal nehezeb baratkozni a gondolattal hogy én szenvedtem érte és masokhoz kerüljön..viszont ha megtartom egyedülálló anyaként azzal a saját és a baba életét is tönkretennem.... már abszolút nem tudom mi lenne a legjobb...ha valakinek van értelmes tanácsa eloiteletek nélkül kerem keressen meg...

2021. dec. 9. 11:08
1 2 3 4 5 6 7
 1/70 A kérdező kommentje:
Nem voltam orvosnál sem csak mikor 3honapos volt a baba...akkor kertem hogy legyen abortusz..de mar nem csináltak meg mert be toltotte a 12.hetet....most voltam azota eloszor ultrahangon...32hetes egészséges kisfiu...azt sem tudom mit hogyan kellene tovabb csinalnom hogyan kell egyáltalán keresni a kerületi orvost a védőnőt... talán meg tb m sincsen.....tudom hogy a legfelelotlenebb vagyok de mar erzek kotodest a baba irant es azt szeretném ha neki a legjobb lenne
2021. dec. 9. 11:12
 2/70 anonim ***** válasza:
90%

Ne haragudj de ezek tudatában az lenne neki a legjobb, ha lemondanal róla.

Az hogy nem jártál vizsgálatokra, azt sem tudod, tb-d van-e, gondolom se csedre, se semmire nem számítasz, de még az egyszeri anyasági támogatáshoz is kellene védőnő, az hogy nem tudod hogy kell vele felvenni a kapcsolatot, megkérdőjelezi a képessegeidet egy csecsemő ellátását illetően.

Ezek után a synlab 60 ezertől hirdeti az apasági vizsgalatot, nem hiszem hogy megengedhetnéd magadnak ( [link]

Ha a józan eszedre hallgatsz és tényleg a legjobbat akarod a babának, add örökbe.

2021. dec. 9. 11:19
 3/70 anonim ***** válasza:
65%
2021. dec. 9. 11:21
 4/70 anonim ***** válasza:
84%

"ha a baba a miénk"

Mi az, hogy a miénk? Ha nem a mostani faszidtól van, akkor már a tiéd sem? Nem sajnálom az ilyen nőket, csak a gyereket. De azt nagyon.

2021. dec. 9. 11:24
 5/70 anonim ***** válasza:
85%
Tyű te nem vagy semmi... Legjobb lenne annak a gyereknek, ha örökbe adnád...
2021. dec. 9. 11:24
 6/70 anonim ***** válasza:
80%

Eddig gondozatlan terhesség lesz feltüntetve, és elveszik a babád. Főleg hogy védőnő se volt kint, hogy lássa hova viszed haza.

Keress egy nőgyógyászt (SZTK-s is jó). És itt megtalálhatod a védőnőt akihez tartozol:

[link]

Hívd fel, ő mindent elmond majd.

De az alapján amit leírsz, semmilyen körülmény nem adott a gyerekneveléshez, hiszen azt se tudod, van e tb-d.

Ha tudod, hogy nem tudod megtartani, akkor kezd el elintézni az örökbefogadást, ebbe szintén védőnő tud segíteni. Hogy ha lehet azonnal családhoz kerüljön.

De szülés előtt legalább 4x jelenj meg a védőnőnél és menj el egy nődokihoz, hogy legalább rizikó besorolásod legyen. Ez az örökbeadást megkönnyíti. Ha pedig megtartod, akkor plusz egyszeri juttatásokat kapsz.

2021. dec. 9. 11:25
 7/70 anonim ***** válasza:
96%

"Elmentem ultrahangra 4d re hátha esetleg a vonásain már látszik valami hogy hasonlít e valakire."

🤣🤣🤣🤣

2021. dec. 9. 11:26
 8/70 anonim ***** válasza:
89%

"Elmentem ultrahangra 4d re hátha esetleg a vonásain már látszik valami hogy hasonlít e valakire."

Ezen jót röhögtem! Még a megszületett gyereken se látszik. Belemagyarázni bele lehet pl. a nagypapa vonásait, hogy az öregnek örömet szerezzünk, de egy kisbaba annyira hasonlít az apjára, hogy neki is két szeme és két füle van.

2021. dec. 9. 11:26
 9/70 anonim ***** válasza:
82%

Ú te tetted ki azt a képet pár napja?😅

Add örökbe a babát.

2021. dec. 9. 11:29
 10/70 anonim ***** válasza:
2021. dec. 9. 11:30
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!