Kisfiam 2 eves lett, es megmaradt a cicin valo elalvas. Ferjem mar nem akarja ezt 1 nappal se tovabb toleralni. Sokat költözünk, most pedig bölcsibe szoktatom. Mit tennetek ebben a helyzetben?
"Engem nem zavar hogy igy ätölelve együtt alszunk el"
Tudod, mi a gáz?
Az, hogy az sem zavar, hogy immár 2 éve nem a férjedet átölelve alszol el!
Végig kéne gondolnod, miért menekülsz a férjeddel való intim együttléttől. Mert te menekülsz, ezért csinálod ezt. Akár bevallod magadnak, akár nem.
Nekem van olyan ismerősöm aki 7! Éves koráig szoptattam a gyereket, ő mondta azt egyszer hogy addig amíg minden érintett félnek jó (gyerek, anya, apa és ha vannak testvérek), addig szabad. Ha valakinek nem jó, akkor változtatni kell, hogy meglegyen a harmónia.
Itt a ferjednek nem jó. Mi az ami rossz neki? Maga a szoptatás vagy az együtt elalvás?
Ha megvan sz ok arra kell közösen megoldást keresnetek, olyat amiben mind kellemesen érzitek magatokat. Pl. Veled osszebujik a babad és megissza az esti italát bogrebol, majd a férjed elaltatta. Szoptatos és félálomban be teszitek az agyába stb
2 éves nem baba, felesleges már neki..
Így a férjed veszted el
Szépen add a gyereket a kezébe, hogy akkor altassa el ő. Nem kizárólag az anya dolga.
Így megszokja azt is, hogy cici nélkül alszik el, elvégre tudja, hogy apunak nincs olyan.
Ez nem úgy működik, hogy apuka leadja a rendelést, hogy mi legyen a gyerekkel, aztán a partvonalról nézi, ahogy kínlódsz vele.
A házasságot ez teszi tönkre, nem az, hogy szoptatod a gyereket, vagy veletek alszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!