Kisfiam 2 eves lett, es megmaradt a cicin valo elalvas. Ferjem mar nem akarja ezt 1 nappal se tovabb toleralni. Sokat költözünk, most pedig bölcsibe szoktatom. Mit tennetek ebben a helyzetben?
Én 2 éves koráig szoptattam.
Én kezdtem a fürdést majd a gyerek amíg a Férjem tusolt én szoptattam és aludt is amire végzett, azután a Férjem vitte a szobájába. Ha nem, akkor is megfogtuk egymás kezét vagy összedugtuk a lábunkat.
Sose volt gond. Itt tényleg az lehet a gond, hogy ő kimarad és hanyagolva van.
NEKI két évesen semmi szüksége nincs a cicire, ha TE hagytad volna leszokni, már rég elég lenne egy kis simi, odabújás, meg pár perc.
Engem nagyon zavarna, hogy a férjem a másik szobában fekszik tök egyedül már 2 éve, mert ennyire leszarom őt. Szerintem ez elég gáz, kérdező. :/
Köszi a valaszokat. (Nincs parkapcsolati problemanak, senki nincs elhanyaholva).+ nem helyzetelemzest szerettem volna kicsikarni ilyen-olyan emberekböl,csupan megoldasi variaciokat.
Üdv. Dori
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!