Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Oltatlan kismamaként milyen...

Oltatlan kismamaként milyen az ellátás jelenleg?

Figyelt kérdés
6 hetes terhes vagyok, 2 hét múlva megyek az első vizsgálatra! Kicsit félek, mivel szemmel láthatóan ördögtől való dolog lett az oltatlan ember! Semmiféle vitát nem szeretnék! Azoktól kérdezem akik oltatlanként járnak terhesgondozásra!?

2021. nov. 2. 15:55
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
90%
Tőlem soha senki nem kérdezte, hogy van e oltásom, mindenhol normálisan viselkednek velem, nem érzem úgy, hogy bármiben is hátrányt szenvednék emiatt.
2021. nov. 3. 14:08
 32/33 A kérdező kommentje:
Sziasztok. Voltam nőgyógyásznál, gen.ultrahangon, védőnőnél, ekg, háziorvos, labor és semmi jele nem volt annak, hogy hátrányom lenne oltatlanként, sőt meg sem kérdezték sehol! Mindenhol nagyon kedvesek voltak és nem dobtak ki előbb! Államiba voltam genetikai ultrahangon és ott is nagyon kedvesek, alaposak voltak!
2021. dec. 14. 10:03
 33/33 anonim ***** válasza:
Látod, nekem us ugyanez. Utolsó voltam 😉
2021. dec. 14. 10:14
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!