Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Az nagy baj, ha terhesség...

Az nagy baj, ha terhesség alatt párszor füveztem?

Figyelt kérdés
Miután egy hónapon keresztül nem jött meg, elmentem a nőgyógyászhoz, kiderült hogy terhes vagyok, utána már egyáltalán nem feltétlenül(és már nem is fogok), egy hónap alatt kb 2-szer 3-szor füveztem. És normális füvet szívtam, tehát nem biot.

tegnap 19:59
1 2
 1/18 A kérdező kommentje:
*azt akartam írni, hogy utána már egyáltalán nem füveztem, csak átjavította a telefonom.
tegnap 20:01
 2/18 anonim válasza:
41%
Kva káros, mar nem tudsz mit tenni úgyse - orvos
tegnap 20:08
 3/18 anonim ***** válasza:
87%
Igen, nagyon karos. Ne szokj ra!
tegnap 20:16
 4/18 anonim ***** válasza:
66%
Az első 3 hónapban még nagyon fejletlen, a külső hatások csúnyán mondva mindent vagy semmit alapon érvényesülnek, tehát ha megmarad, akkor valószínűleg nem károsította. Ilyenkor még nincs saját vérköre, a 3. hónap után, amikor ez kialakult, akkor már sokkal károsabb a fű vagy az alkohol. Gondolom tényleg nem tervezed folytatni.
tegnap 20:20
 5/18 anonim ***** válasza:
61%

Az első 4 hétben gyakorlatilag senki nem tud a terhességéről, így előfordulnak nagy piázások és durvább dolgok használata. Ezekben a hetekben még nem szokott magzati károsodás lenni.

Ha màr 1 hónapja késett a menzeszed, mikor szembesültél a terhességgel, nagyjából 8 hetes lehettél. Akkor màr embriónak számít a babád és ezekben a hetekben alakulnak ki a legfőbb szervek és az idegrendszer. Szóval imádkozz, hogy ne legye semmi baja és eszedbe ne jusson mostmàr se piálni, se drogozni!

tegnap 20:20
 6/18 anonim válasza:
33%

Mintha a magzat úgy fejlődne, hogy az első hónapban lehetnek nagy pialasok meg drogozasok, majd akkor számít amikor az anya tudja hogy terhes xd Nem így van. Az is számít amikor még se fogant. De ha már fejlődik ott nagy gondok lehetnek.

tegnap 20:41
 7/18 anonim ***** válasza:
72%

Pár alkalom nem vészes

De ha biztosra akarsz menni csináltass genetikai vizsgálatot

tegnap 20:41
 8/18 anonim ***** válasza:
8%
Nem lesz semmi baja. Egy ismerősöm végig füvezett terhesség alatt. Egészséges fia született, de azért te ne füvezz, lehet neki is csak szerencséje volt.
tegnap 20:46
 9/18 anonim válasza:
87%
#8 igen, mert ez így működik. Ha haverom 200-al végig megy a 30-as táblánál nem lett baja, akkor senkinek se fog.
tegnap 20:54
 10/18 anonim ***** válasza:
68%
Az első 4-5 hét tényleg nem mer mervado még. Ami ha belegondolsz, ennél is kevesebb, mert a terhesség első kb két hetében gyakorlatilag még a sperma sincs benned, amiből a baba lesz :D ettől függetlenül nyilván innestől kezdve szigorúan semmi ilyesmit tényleg, de amúgy az első hetekben, amíg nem késik a menzesz, tényleg csomoan isznak, cigiznek, akar fuveznek is, mint te, vagy még rosszabb, aztán 99,99%ban megis egészséges baba lesz.
tegnap 21:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!