Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Az nagy baj, ha terhesség...

Az nagy baj, ha terhesség alatt párszor füveztem?

Figyelt kérdés
Miután egy hónapon keresztül nem jött meg, elmentem a nőgyógyászhoz, kiderült hogy terhes vagyok, utána már egyáltalán nem feltétlenül(és már nem is fogok), egy hónap alatt kb 2-szer 3-szor füveztem. És normális füvet szívtam, tehát nem biot.

tegnap 19:59
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
80%

Viszont egy genetikai tanácsadás tényleg nem árthat, mert most olvasom vissza én is, amit írt valaki, hogy itt nem csak az első pár hétről van szó. De drukkolok, hogy ne legyen baj!

Utolsó voltam

tegnap 21:03
 12/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Mikor kiderült, hogy terhes vagyok, valóban pár hetes voltam(mert pár hétig nem feküdtem le a párommal, mert el kellett utaznom). És természetesen rögtön abbahagytam. Valaki írta, hogy ne is igyak, 25 éves vagyok, de még életemben nem ittam egy korty alkoholt sem, mert nem bírom a szagát. Amúgy voltam vizsgálatokon, és állítólag tökéletesen egészséges a gyerek, megnézték az agyát, testét mindenét, már azt is tudom, hogy lányom lesz. Viszont nekem az a problémám, hogy a későbbiekben nem e lehet ettől baja, pl tanulási rendellenességek stb. Ugye első terhességem és hát aggódok.
tegnap 21:17
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
A 6. és a 12. terhességi hét között a legsérülékenyebb. Ha a 6. hét előtt szívtál akkor jobb a helyzet. Ha utána is akkor ez van, én nem szívtam semmit mégis tanulási zavaros gyerekem van és sokan vannak így.
tegnap 21:26
 14/18 A kérdező kommentje:
Még bőven a 6. hét előtt szívtam.
tegnap 21:28
 15/18 anonim ***** válasza:
19%
Nézd, ha majd tanulási zavaros lesz legalább a fűre tudod fogni, nagyon sok tanulási zavaros gyerek van, csak a legtöbb anya nem tudja mire fogni.
tegnap 21:28
 16/18 anonim ***** válasza:
0%

Ha az első 4 hét nem mérvadó,akkor mi a nyavalyának kell szedni már a terhesség tervezésekor a terhesvitamint?

Miért mondják,hogy a folsav az első hetekben a legfontosabb??

tegnap 22:50
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
16 Szerintem azért kell korán a folsav, hogy legyen ideje beépülni.
tegnap 23:00
 18/18 anonim ***** válasza:
25%
Szomorú...
tegnap 23:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!