Fizikai munka mellett meddig érdemes dolgoznom?
Sziasztok. 17 hetes terhes vagyok. Egy panzióban takarítok, nagyokat nem szoktam emelgetni, csak lépcsőznöm kell sokat és járkálni. Az lenne a kérdésem, hogy ilyen munka mellett szerintetek meddig érdemes dolgozni? Vagy aki már volt ilyen munkakörben, mikor ment el szabira? Lényegében én úgy vagyok vele, hogy dolgozom, ameddig bírom, sőt, a mozgás is jó, de a környezetemben van olyan, aki úgy gondolja, hogy evvel könnyen árthatok a babának. Mi a véleményetek?
25/N
Az első terhességemnél vendéglátásban dolgoztam. Napi 10-12 óra állás, cipekedés. 28 hetes korig dolgoztam, addig igazából problémamentes volt a terhesség.
A másodiknál irodai munkám volt, ott viszont már 20 hetesen el kellett jönnöm táppénzre.
Ameddig bírod... első babával 24 hetesen jöttem el, irodai munka, de nem nem bírtam, csak olyan feladatok jöttek, amik hosszú hetekig tartóak lettek volna és már nem szerettem volna belefolyni. 30.héttől éreztem azt, hogy nem bírtam volna a beutazást sem.20 perc alatt elfáradtam, nem volt kényelmes semmi.
Most a második babával 24. héttől kezd feszülni délutánra ahasam és délután nehzebben is mozgok, ilyenkor már visszább kell fogni... most még két napot dolgozok aztán ennyi. 28 hetesen hagyom ott. De érzem is a hasamon, hogy már nem jó, kell a pihenés napközben is. Feszül, keményedik a pocak.
Hidd el, érezni fogod, ha már nem jó neked. Amíg nem érzed szikálnak a hasad délutánra, addig bírja a tested.
Vigyázz magatokra :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!