Ha magánvállalkozó vagyok és néha kevesebbet-neha többet kell dolgoznom akkor a bölcsibe hogy hagyhatom a babát? 8órara lehet és érdemes mindig hagyni hogy ne okozzon zavart a babánál?
Nalunk most kezdte a lányom és azt javasolták, hogy fix legyen mindennapjai, mert még nem értik, hogy "ma ebéd után hozlak el" , "holnap ébredés után"
Vagy ebéd után tudod elhozni így (12.00) és otthon lerakod aludni (ha tudod) vagy alvás után hozod el (kB 15.00)
Igen 4es úgy értem .
5ös: Teljesen igaz, pont erre gondoltam hogy nehogy gondot okozzon a babánál.
Ha tudod, hogy átlagosan befejezed a munkàt pl ébredés vagy uzsi után, akkor vidd MINDIG akkor. Esetleg a pénteken szűkítsd le. Hidd el, hozzászokik, és mindig akkor
Fog téged várni, és ez ad neki számára egy biztonság érzetet is. :)
Ha valamikor előbb végzel, akkor főzz addig otthon,boltozz,relaxálj, és tölts bölcsi után minősègi időt a gyerkőccel ezzel is “kárpótolva” 😊
5os vagyok
Nálunk is lesz néha, hogy hétköznap lesz szabadnapom, de ilyenkor is viszem majd és haladok az otthoni dolgokkal helyette, aztán utána csak veel tudok foglalkozni 15.30tól.
Szerintem ez jobb a gyereknek is, mintha nem viszem, de nem tudok vele lenni, mert főzni takarítani, mosni kell közben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!