Meddig érdemes dolgoznom? HA áprilisig dolgozok nem árt a babának? Rendesen fog fejlődni hogy nem tudok sokat pihenni?
A baba fog tudni fejlődni, régen a földeken dolgoztak és tök egészséges gyerekeket szültek.
Ha nem akarsz dolgozni végig, akkor abbahagyod, amikor akarod. Csak szerintem nem épp tiszta a jövedelmed, igy ha nem dolgozol, pénz se lesz sok.
Én mindhárom gyerekemnél a szülés előtti napo még dolgoztam. Mindegyik egészséges lett.
Csak am szokás előbb abbahagyni a munkát. Akkor hagyd abba,ha az orvos szerint árt neked a munka.
A babának nem fogsz ártani vele, az biztos. Ilyenkor az anyai szervezet szinte mindenben maga elé helyezi a baba érdekeit.
Legfeljebb neked lesz nehéz, de ezt nem lehet még ilyenkor tudni. Lehet, hogy a sok állástól hamar vizesedni fog a lábad, lehet, hogy keményedni fog a hasad, lehet, hogy fájni fog a derekea, lehet, hogy terhességi cukorbetegséged lesz, lehet, hogy magas vérnyomásod.
De lehet, hogy semmi bajod nem lesz és lazán, könnyedén viseled majd az egész terhességet.
Szerintem ráérsz majd ezt akkor eldönteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!