18 hetes vagyok, de még nem érzem hogy mozogna a bébim. Lehet, hogy baj van? Sokat kell dolgoznom, építkezünk. Milyen tünetekkel járna, ha baj lenne vele? Ma a vérnyomásom is nagyon alacsony.
Figyelt kérdés
2009. szept. 3. 20:04
1/4 anonim válasza:
szia!!!!a vérnyomásod miatt neaggodj nekem folyamatosan80/60 vagy 80/50 én már érzem a 15+4naptol ez azért is lehet mert én vékony vagyok de mindekinek más!!!!!!nemsokára te is érezni fogog!!sok boldogságot
2/4 anonim válasza:
Én a 20.héttől éreztem a mozgásokat, úgyhogy biztos nincs semmi baj. Viszont ne nagyon dolgozz légyszi, szerintem meg fogják érteni, hogy neked most a baba fontosabb. Vigyázz rá!! Vérnyomás nem gond.
3/4 anonim válasza:
Szia! Én a 21. héttől éreztem a babám. Ha első baba, akkor amúgy is később érzed, mert még nem tudod, mire figyelj (mint ahogy én se tudtam). A védőnőm tanácsolta, hogy minden este egy 10 percet feküdjek csendben, és figyeljem magam, mit érzek. Nekem bejött :-) Először apró rebbenéseket éreztem, mintha pillangó lenne a pocakomban. Azóta már úgy mozog a kislányom, hogy csak úgy hullámzik a hasam! Szóval nyugi... És építkezés ide vagy oda, azért ne erőltesd meg magad túlzottan, annyit nem ér meg semmi. Jó egészséget nektek, és boldog babavárást! 38 hetes km.
4/4 anonim válasza:
Én is ilyenek miatt aggódom, 16+3 hetes vagyok. Én sem érzem még, néha olyan, mintha Ő lenne de nagyon rövid időre csak és aztán napokig semmi. Nagyon várom már, hogy folyamatosan jelezze, hogy jól van!
Első válaszoló: én is vékony vagyok, mégsem érzem, szerintem ez nem (csak) ettől függ. Mellsőfali placentám miatt mondják, hogy lehet később fogom érezni, én inkább erre gondolok.
Vérnyomásom nekem is ennyi, mi is építkezünk és dolgozom is még :) meg tudlak érteni, de szerintem ha csak lehet te is pihenj inkább, nálunk is megérti mindenki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!