Elkezdtem pár napja vizesedni. Ma vagyok 37 hetes. Még egy hetet kéne dolgoznom. Apa nagyon győzköd, hogy jövő hétre ne menjek már be. Mit csináljak? Javulna a vizesedés, ha inkább pihennék?
Meddig akarsz még dolgozni? Hamarosan szülni fogsz!!!
Sztahanovista vagyok/voltam, de ahogy beléptem a harmadik trimbe szabira jöttem. 12-14órákat dolgoztam, a párom szólt rám, hogy ha nem indulok el, akkor nem lesz mivel hazajönni.
Azóta, hogy itthon vagyok, és elintézve majdnem minden dolgom, megbugyanok, mert nem szoktam meg a "lazsát", bezártságot, egyedüllétet. Gondolj bele, hogy lesz három heted jó esetben arra, hogy edződj az otthon bezártságához. Nem lesz elég.
A vizesedésről: ebben a "stádiumban" természetes, jobb nem lesz, nagy a terhünk ilyenkorra, jobb pihenni, pihentetni.
Egy jó tanács, maradj most már a popókádon otthon, és pihenj.
36hetes
Na igen a külföldi lét, az más.
Bár így is jobb lenne mindkettőtöknek, ha már pihiznél.
(kérdezz rá, lenne e mód valami szabira mostantól, ami nem érinti a nálatok kapható szülés utáni kényszerpihit, esetleg táppénz?vagy ami nálatok van)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!