Mit lehet tenni vizesedés ellen?
Szia, én hétfőn leszek 34 hetes,már a 16 héttől vizesedem, amivel kordában tudod tartani, az a sok pihenés, mert csak az én tapasztalatomból mondom, hogy a só szegény étrend nekem nem jött be, a borogatás volt még jó, meg a póckolás. ha nem csinálok egész nap semmit akkor a bokám lemegy de a lábfejem nagyon nagy marad.
nem tudom mikor van az a pillanat h dokinak is szólni kell, de ha engem látna valaki hajnalba mikor megyek wécére, h az arcom mennyire van bedagadva, legalábbis a szám olyan mint akinek bebotoxozták brutál püffedt. és nem tudom mikor gázos a helyzet. a vérnyomással minden oké, meg a fehérje is rendben tehát mást nem tudok tenni mint hogy jó sokat pihizek.
könnyű szülést
Szia!Itt én ajánlottam a kismamának az almát, és nála is bevált, próbáld ki!
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..
én nem nagyon vizesedek hála istennek,de ha sokat megyek nekem is bedagad kicsit,30 hetes vagyok.nekem a pihi jött be,amikor a fiammal kint játszunk akkor gyakran felteszem a lábam és pihentetem.ha du-n alszik akkor gyakran lefekszem mellé én is,ez nagyon sokat segit.telejesen más vagyok ilyenkor.ha itthon van a férjem és jövünk megyünk akkor rettenetesen fáj a lábam is meg a derekam is,meg be is dagad.
a dokinak szolj mindenképp mert bizony lehet baj belöle ha nagyon durva
sajnos nekem semmi nem jött be. toxémia lett a vége és 32 héten császár. :(
de ma már szép 14 hónapos nagylányom van :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!