Mit tehetek a vizesedés ellen?
A sót már szinte teljesen kiiktattam az étrendemből, mégis nagyon dagad a bokám(érdekes, hogy a jobb bokám 3-szor akkora mint a bal). Mutattam az orvosnak és azt mondta, hogy amíg a vérnyomásom rendben van(120/80) addig nincs probléma. Vizeletet is néztek és nem volt benne fehérje. Az normális, hogy mindig ugyanannyira be vagyok dagadva és reggelre sem megy le? Mit tudok tenni, hogy legalább egy kicsit kisebb legyen?
35+2 hetes kismama
nem akarlak elkeseríteni, de én középidőtől végig vizesedtem és _bármit_ csináltam, nem ment lejjebb, még az orrom is föl volt dagadva, annyira puffadtam - a vérnyomásom inkább alacsony volt, úgyhogy nekem sem volt toxémiagyanú
szülés után 1 héttel teljesen lement a víz
Nekem is ez a problémám csak azzal a különbséggel hogy én még csak 23 hetes vagyok.Épp most néztem utána a neten,és találtam rá 3 féle homeopátiás golyót.Szerintem nézd meg neked melyik jó mert alkat és tünet alapján dől el neked melyik lenne a jó.Az oldal neve:homeopatia.info.hu
Én már több homeo golyót használtam pl.hányingerre,csalánkiütésre és minden tünetem elmúlt.
Egy próbát megér,ráadásul ezekkel nem ártasz se a babának se magadnak.Remélem tudtam segíteni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!