Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lehetséges hogy kevés vérzés...

Vvivien20 kérdése:

Lehetséges hogy kevés vérzés illetve barnázás mellett megmaradt a terhességem?

Figyelt kérdés

December 30.an csináltam tesztet halvány pozitív, majd naponta néztem a teszt változását és erősödött folyamatosan!

Január 5.en volt egy kevés vérzés darabok nélkül utána pedig barna folyás!

Rengeteget sírtam azóta!

Tegnap csináltam délután tesztet negatív lett padlóra is kerültem!

Viszont MA, ujra pozitív 17:30 rá kaptam időpontot nőgyógyászhoz ugyhogy nagyon izgulok!

tegnap 16:09
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%

Szia ezt sajnos senki nem tudja megmondani...én 11+3 vagyok ma kezdtem vérezni ,épp dokihoz meegyek (egyébként is mára van időpontom ) én csak szorítani tudok neked,én már kisírtam a lelkem

3.baba van már két kislányom és már kezdtem megnyugodni...

tegnap 16:15
 2/18 A kérdező kommentje:

Köszönöm annyira reménykedem!

Szedulok, hányingerem van!

De ha kémiai terhesség lenne, akkor már negatív lenne a teszt szerintem!

Egyfolytában olvasok mi lehet a probléma!

Anyukám azt mondta, hogy ő 6 hónapos koráig vérzett velem!

tegnap 16:22
 3/18 anonim ***** válasza:
100%

Mikor kellett volna egyáltalán megjönnie?

Biztos, hogy a mai pozitív, vagy csak bedumálod magadnak?

tegnap 16:25
 4/18 anonim ***** válasza:
100%

A szédüles, hányinger tuti nem a terhesseg miatt van, ha tegnap délután negstív volt a teszt, akkor még a hcg-d is annyira alacsony lehet, hogy az nem okoz tüneteket. Ezt bemeseled magadnak, mert be akarod

A mai teszted egyértelmű erős pozitív vagy olyan, amit te akarsz belelátni, hogy akár az is lehet?

tegnap 16:27
 5/18 A kérdező kommentje:

Egyértelmű pozitív nem mennek orvoshoz ha nem így lenne!

32 éves vagyok, nem egy mese világban elő tini!

Nem is értem ezt a stílust már ne is haragudj

tegnap 16:29
 6/18 anonim ***** válasza:
100%
Nekem mindhárom terhességnél volt vérzés és egészséges babáim születtek. Van remény. Az orvos tudja majd biztosra megmondani, hogy mi a helyzet. Remélem, nálad is rendben lesz minden!🙂
tegnap 16:31
 7/18 A kérdező kommentje:

December 5. Én volt az utolsó menstruaciom, december 30 an már pozitív volt a tesztem!

Olyan 17.e környéken eshettem teherbe!

tegnap 16:32
 8/18 anonim ***** válasza:
100%

Figyelj, nem rosszindulatból írtam, de teny, hogy a terhességi tüneteket a magas HCG okozza, ezért 6-7 hetesen kezdődik jellemzően, ha negatív volt a teszted, egyszerüen nincs meg olyan magas HCG-d, hogy amiatt legyen hányingered.

A masik, mindennap kiirnak 3 tesztes kérdést, ahol befotózzak a full negatív teszteket, hogy hát ott van rajta a csík, ők látják, miközben nincs ott semmi.

Sokan tényleg csak bebeszélik maguknak ezeket a dolgokat, annyira akarjak. Nen tudod befotózni a trszted?

tegnap 16:33
 9/18 anonim ***** válasza:
100%

Simán lehetett hibás a negatív teszt, de látni kéne valóban hogy a mai mennyire volt pozitív.

Amúgy vérzés/barnázás lehet progeszteron hiany jele is, hematoma is. Millio dolog. Drukkolok neked, remelem minden rendben van!

tegnap 16:36
 10/18 A kérdező kommentje:

Tegnap nagyon sokat is ittam, nem reggeli első vizeletből csináltam a tesztet, lehet nem volt elég koncentrált a vízeletem!

Már úton a dokihoz közben figyelem a válaszokat :(

tegnap 16:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!