Ma vagyok 7 hetes terhes. Voltam dokinál, azt mondta egeszséges terhességem van, de aug. 20-an volt barnázásom ami kb egy hétig tartott (17-en kellett volna megjönnie) tegnap egy kis rózsaszín folyásom volt, de az már nincs. Lehet baja a babának?
Ha a vizsgálat után volt a barnázás érdemes lett volna bemenni az ügyeletre.
Nekem elment a baba barnázásnál.
De van akinek nem. Szóval igen lehet baja is és lehet nem.
Menny be az ügyeletre nézzenek rá.
Csak barnás folyásom volt.
Kaptál valamit a barnázásra?
6-7 hetes koromig barnáztam. Majd 11 hetesen is.Nem kicsit. Pedig progi pótlást is kaptam. Senki nem tudta megmondani miért. Pokol volt az első trimeszter emiatt. Egészséges 1 èves kisfiam van azóta. Az első trimeszter után végig probléma mentes volt a terhességem.
Drukkolok neked
Tavaly decemberben elvetéltem, 6 hetesen elkezdtem barnázni, aztán elmúlt de a következő uh-n már nem volt szívhang.
Áprilisban pozitív teszt, nagy öröm, szintén hatodik héten barnázás pedig itt már az elejétől szedtem a progit.
Egyszer még a friss vér is elöntött ez ment egészen a 11.hétig...pokol volt,de velünk maradt, most vagyok a 24.hétben.
Így látod lehet ez is, az is.Sajnos előre nem lehet tudni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!