Kinek volt vérzéssel, vagy barnás/rózsaszínes
folyással komplikált terhessége?
Nekem kb. a nyolcadik héttől volt barna pecsételő váladékozás, mivel a beágyazódásnál keletkezett egy vérömleny, és Utrogestant kellett használnom a 12. hétig. A Te terhességed már idősebb, mindenképpen el kéne menned orvoshoz, és ultrahanggal megnézni, hogy mi a helyzet. Addig is nyugalom, pihenj! Sokaknak van pecsételés, vérzés a koraterhesség idején, akár az első trimeszter végéig is. Nem lesz semmi baj, csak mielőbb menj orvoshoz.
2009. jan. 5. 11:11
2/14 A kérdező kommentje:
Sajnos külföldön nem ilyen egyszerű orvoshoz menni. A magyar nődoki meg most a műtőben van, még jó két órát kell várnom, hogy el tudjam érni telefonon, azért köszönöm.
Én 10 hetesen már kórházban feküdtem, mert bevéreztem. Nem csináltak velem semmit, csak pihennem kellett. Pár hét múlva megint bevéreztem, de akkor már nem mentem kórházba. az orvos eltiltott mindentől, s félidőig fekvés!!
De megérte, gyönyörű kislányom született!
Ne aggódj (könnyen beszélek, persze hogy aggódsz)! Pihenj, pihenj, pihenj! Mihelyst fel tudod hívni az orvosodat, hívd, majd ő megnyugtat!
2009. jan. 5. 11:31
4/14 A kérdező kommentje:
Kaptam időpontot késő délutánra a szülésznőmhöz, de előtte úgyis beszélek telefonon a magyar nődokival is. Jobb több ember véleményét hallani. Remélem nincs semmi baj. Hátha a szülésznő meghallgatná majd a szívdobogást.
Nekem folyamatosan kisebb nagyobb kihagyásokkal, de van barnázásom, néha vérzésem.Az első 12 hét alatt használtam az utrogestant.Kiderült, hogy a méhszájamon lett egy pici seb, tehát innen jön a vér.Így nem olyan rossz.Bár sokat kell pihennem, de nem bánom.Ráadásul pénteken a dokim helyreállítja ezt a kis hibát:)
A lényeg hogy pihenj addig is míg az orvos nem tud fogadni.
14 hetes pocis
2009. jan. 5. 11:51
Sürgőssen menj orvoshoz!!!!NEm akarlak megijeszteni....de Sajnos nekem így kezdődött a vetélésem! Előtte semmi jele nem volt! Nem görcsöltem nem véreztem,csak ez a rózsaszínű folyás volt! 2 nap múlva lettem volna 12 hetes. Másnap elmentem dokihoz,hogy megnyugodjak,de sajna nagyon rossz hírt közölt! ...Valószínű hogy 2 hete már nem élt a magzat!
2009. jan. 5. 12:14
Mindenképp jó, hogy megnézeted magad! Nagyon drukkolok, hogy ne legyen baj, majd írd meg, hogy mit mondott az Uh-s doki! Remélem csak pihenned kell majd! Szorítok értetek!!!
2009. jan. 5. 12:29
8/14 A kérdező kommentje:
Köszi a bíztatást meg a válaszokat. Sajnos ebben az országban nem lehet csak úgy uh-ra menni. A szülésznőmhöz sikerült időpontot kapnom ma délutánra. Ő majd gondolom meghallgatja a szívhangot (remélem). A magyar nődokit még mindig nem sikerült elérni telefonon.
Majd írok, remélem semmi komoly.
Megkérdezhetem hogy hol laksz? mármint milyen országban tartózkodsz? (a kettővel ezelőtti hozzászóló)
2009. jan. 5. 17:16
10/14 A kérdező kommentje:
Ha rám, kérdezőre gondolsz, akkor Egyesült Királyság. Amúgy azt mondta a magyar doki, hogy a kúp okozta, így abba kellett hagynom. Azért jól megijesztett. :(
Kapcsolódó kérdések: