Nagyon pánikba vagyok esve,3.terhességem lenne,vajon minden rendben lesz?
Ma kellene hogy megjöjjön viszont én 2 napja csináltam egy tesztet és halvány pozitív lett,viszont ma reggel már erősödött
De nemrég wcn voltam és a papíron észleltem kevés barnás folyást.
A hasam nem fáj nincs semmi tünetem ami mensesre utalna
Volt itthon progesteronom illetve velfem tablettam még a múltkori terhessegemből ami sajnos méhen kívüli lett, abból vettem be 😞😞
Azelőtt pedig volt egy missed abom is ,mert 9hezesen elment a babám
Annyira félek hogy most is ez fog történni
De orvoshoz még nem mehetek,úgysem látná semmit
Rettegek 🥺🥺🥺
Valakivel volt már ilyen? Mi lett a vége? 🙏🙏🙏
Miért nem mehetsz orvoshoz???
A progeszteront meg én lehet nem kapkodnám be úgy, hogy nem beszéltem orvossal... Ha egyszer elkezded, akkor elvileg 12. hétig minimum szedni kell, te meg lehet hematóma miatt vérzel vagy ilyesmi...
Felhívtam egy nőgyógyászt azt mondta hogy menjek az ambulanciára
Várom haza a férjem aztán bemegyünk
Mi most költöztünk el nemrég a párommal másik megyébe és az az igazság,hogy még nem igazán ismerek itt jó orvost de már keresgélek egy ideje, mióta tudjuk,hogy babát szeretnénk ♥️
A mai nap kellett volna hogy megjöjjön ugye írtam is,aztán nekem mindig nagyon pontos,lehet azért barnáztam picit,mert emlékszik a szervezetem a mensire vagy nem tudom,votlam már terhes,igaz nem jól végződött de tudom a tüneteket,ugyan olyan érzésem van néha mintha meg akarna jönni,de csak pár perc az egész aztán semmi most is jól vagyok nem fáj,nem vérzek,remélem így is marad aztán minden jó lesz 🙏
Neked pedik kedves utolsó boldog babavárást,vigyázzagadra♥️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!