Rendben van, hogy alig mozog a babám ebben a melegben?
Kezdek megőrülni. Jó, ha 1-2 óránként van 1-2 erőtlen életjel és ennyi. Ez normális még vajon? Nem szoktam számolni, de ennél azért aktívabb szokott lenni. Most épp ébredezik, de azért nem viszi túlzásba.☹️
34 hetes vagyok, ha ez számít.
Köszönöm a válaszokat. A védőnőm elég passzív. 2 havonta hívott be és egyetlen egyszer se nézett szívhangot, se semmi mást. Most pedig eltűnt, azt kérte, ne keressem, megy majd szabira is, legközelebb ő fog jönni, majd ő hív, hogy megbeszéljünk időpontot. De nem hívott még. Ő nem az a típus, akit munkaidőn kívül is lehet hívogatni😂 Én mondjuk kicsit örülök, mert attól féltem, valami túlbuzgó lesz, de ez a másik véglet.
Nem mentem be végül. Megdopplereztem. Volt valami, de ott meg túl magas számokat mutatott, főleg ahhoz képest, ha aludt. Azt mondjuk nem szoktam figyelembe venni, amit kiír, mert nem is tűnt irreálisan gyorsnak és össze -vissza szokta írni a számokat, miközben orvosnál mindig szép egyenletes, magzati szívuh.is tökéletes volt. Az viszont zavart, hogy nem rúgta a dopplert se, pedig utálja
Amikor írtam a kérdést, kezdett ébredezni. Akkor volt némi normális mozgás, utána meg csuklott.
Éjjel hűtöttem a hasam (is), akkor többször előkerült. Reggel már jó aktív volt. Próbálok megnyugodni most. (A következő akciómentes szakaszáig🤣)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!