Lábdagadás? Honnan tudhatom, hogy normális? Mert ugye egyik sajnálatos velejárója a terhességnek a nagy melegben.
Sziasztok kismamák, anyukák!
38 hetes terhes vagyok jelenleg, eddig ezt még nem tapasztaltam a terhességem alatt. Nem Magyarországon élünk, de sajna tegnap itt is nagyon meleg volt, 31°, az eddigi rekord e nyáron, persze előtte sem volt éppen hideg, sőt. Viszont tegnap délután észrevettem, hogy a jobb lábam, pontosabban bokám megvan duzzadva. Egyáltalán nem vészes, de látható, viszont nem ilyen vizenyős, hogyha pl. az ujjam lenyomom rajta, akkor ugyanolyan, mintha bárhol máshol nyomnám meg, nem különbözik. A másik bokámon (bal) nem igazán látható dagadás. Illetve a jobb kezem, csuklótól felfelé is zsibog. Szerdán voltunk orvosnál éppen, minden rendben volt. Erre tegnap hoppá, új panasz. Viszont ez annyira már-már normális panasz terhesség végén, a meleg miatt, hogy nem tudom kell e szólnom az orvosomnak erről. Szerintetek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!