Van olyan akinek 9. héttől ment el a babája? Mennyira gyakori ez a sajnálatos jelenség ha már van szívhang és a méretei, fejlődése rendben vannak?
Figyelt kérdés
2019. nov. 7. 14:45
3/6 anonim válasza:
8-13. hét között 2-4% a statisztika szerint - ez ugye azt jelenti, hogy minden átlag 35 terhességből 1 elmegy a szívhangot követően is. 14. héttől kevesebb mint 1%.
Ezek az arányok egyébként nagyon sok faktor függvényében tudnak változni. Ez csak a statisztika, amiben benne van a makkegészséges és az különböző problémákkal terhelt, a 20 éves és a 38-40 is, a dohányos és a nem dohányos, a normál súlyú és az elhízott is. Ezek mind befolyásolják az esélyeket sajnos.
4/6 anonim válasza:
Sajnos egyrészt elég sokszor, másrészt az én ismerősi tapasztalatom az hogy vannak olyanok akik mintha könnyebben elvetelnenek. Alapvetően kétféle nő ismerőseim vannak. Akik egyszer se vagy akik többször is elvetéltek. Ok van köztük pl IR-es is, de van teljesen átlagos testalkatú egészséges is. Nem tudom miért van ez, lehet csak az én ismerősi köröm ilyen szélsőséges. (Nyilván előfordulhat hogy valaki akit ismerek pont nem beszél ezekrol)
5/6 anonim válasza:
Nagyon gyakori sajnos, mert ha babák 40 év alatt nem menek volna el, akkor sokkal több lenen a népesség, meg beteg babák száma
6/6 anonim válasza:
Mi is a kilencedik héten vesztettünk el egy babát még 2018ban, szerencsére azóta van egy gyönyörű kislányunk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!