Mire gondoljak? Kétségbe vagyok esve. Több mint 7 hetes terhes vagyok! Ez a második terhességem mivel sajnálatos módon az elsöt elvesztettem!
A 7. héten nem feltétlenül van még szívverés, ne izgulj, attól függ hogy volt peteérésed! Ha 2 hét múlva mész akkor már valószínű lesz! Ne izgulj ezen!
Állj pozitivan a dologhoz!
Nekem is volt egy vetélésem, most pedig 28 hetes kismama vagyok, és itt rugdalozik a pocakomban a kisfiúnk!:-)
Én is megijedtem az elején, mert véreztem, mint kiderült hematómám volt, másfél hét kórház, gyógyszerek stb, de megérte, nagyon is...:-)
Próbálj meg sokat pihenni, és nem gondolni a rosszra! Hidd el minden rendben lesz!:-)
Drukkolok!
Nem mutatta meg a doki az UH-ot? Én is elvesztettem az elsőt, neki volt szívműködése, csak leállt kb. 9 hetesen. :( A következőnél nagyon féltem minden UH előtt, de a dokim, nagyon rendes volt, mindig mutatta, hogy látom, ott pulzál! Ha azt írta rá, hogy élő embrió, az azt jelenti, hogy van pulzálás!!! Nálam szerencsére nem volt barnázás, én Gravidát, 1 szem folsavat és Neo-ferro-folgammát (vas) szedtem.
Nagyon jó egészséget és boldog babavárást kívánok neked!!!
nálam hat hetesen csak petezsák volt, de mondta a doki, hogy ilyenkor ilyennek kell lennie, menjek három hét múlva, akkor meglátjuk mi lesz belőle. Ősszel volt ez, modta, hogy sajnos milyen sok most a vetélés a sok baci és vírus meg minden újfajta nyavaja miatt, és a 6-12 hetes vizsgálati protokolját már ő is kibővítette emiatt 6-9-12hetesre. a 9hetesen már gyönyörű kis babszemecske volt, határozott pulzálással! Nyugi nálad is ez lesz! Én is vesztettem el babát egyébként - sajnos, és az előző és mostani terhességemnél is mindig rettegve mentem be a rendlőbe, hogy vajon minden rendben lesz-e. De ha neked élő embriót irt a papirodra, akkor biztos nincs vele gond, maximum nem tájékoztatott úgy, hogy teljesen nyugodt legyél. Gondolom miután kijöttél a rendelőből, akkor jutott minen az eszedbe!
Nyugodj meg, amiket leírtál, az alapján rendben lesz minden!
boldog babavárást kivánok!
17hetes km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!