Vvivien20 kérdése:
Lehetséges hogy kevés vérzés illetve barnázás mellett megmaradt a terhességem?
Figyelt kérdés
December 30.an csináltam tesztet halvány pozitív, majd naponta néztem a teszt változását és erősödött folyamatosan!
Január 5.en volt egy kevés vérzés darabok nélkül utána pedig barna folyás!
Rengeteget sírtam azóta!
Tegnap csináltam délután tesztet negatív lett padlóra is kerültem!
Viszont MA, ujra pozitív 17:30 rá kaptam időpontot nőgyógyászhoz ugyhogy nagyon izgulok!
tegnap 16:09
11/22 anonim válasza:
Ha 30-án pozitív teszted volt, akkor a tegnapi negatív nagyon nem jó....ha csak ittál volna egész nap is pozitívnak kellett volna lennie. Sajnos nagy az esély arra, hogy ez ennyi volt, de ne legyen igazam.
17/22 anonim válasza:
Szia 1es vagyok tegnap este az uhn minden oke voolt,gyonyoru szivhang stb,ám éjjel begörcsöltem elöntött a darabos vér és most várom a missed ab műtétet.....ennyi sajnos 3.baba lett volna két gyonyoru egezséges hercegnő után,elvileg első menzesz után lehet újra nekiállni de nem tudom merjek e 😭😭😭😭😭😭
18/22 anonim válasza:
Nagyon sajnálom 1-es. Most ne is gondolj semmi másra csak a fizikai, lelki gyógyulásra! ❤️
19/22 anonim válasza:
Köszönöm 18.as nár itthon vagyok kicsit szédelgek stb de lelkileg jobban fáj😭😭🖤🤍
20/22 anonim válasza:
#17! Én is őszintén sajnálom! El se tudom képzelni, milyen borzalmas lehet. Az enyém még csak a 6.hétben volt, de úgy is szörnyen viseltem. Még mindig rengetegszer eszembe jut. Sok erőt kívánok neked és egy egészséges babát, ha majd készen állsz rá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!