Koránál jóval nagyobb a magzat, baj lehet?
Kinek volt jóval nagyobb a babája? 35+3nál tartok, hétfőn néztek ultrahangon, ahol a baba méretei jóval nagyobbak, kb 38 hetes kornak felelnek meg.
AC 340mm
BPD 97 mm
HC 342mm
Fl 69,4
Becsült súly 3280gr
Cukrom rendben.
Jelenleg is kórházban tartózkodom , természetesen kérdeztem mekkora bajt jelent, illetve milyen következményei lesznek, de azt mondták,majd meglátjuk, ha megszületik.
Volt valaki hasonló helyzetben és végül minden rendben volt?
Nem a súly az ami miatt koránál nagyobb, hanem a méretei.
Sajnos nem tudok a kérdésre egyébként válaszolni, a legjobbakat kívánom, szerintem nyugodtan faggasd a dokit, hogy mire számíthatsz és ne kerteljen.
A terhesség alatt egyébként mindig megfelelt a korának?
A neten talált adatok alapján. mindene jócskán nagyobb leszámítva a combcsontot.
AC= 37-38.hét
BDP= 40+
HC= 40+
FL= 36
Végén nekem is nagyobb volt a baba, mint kellene. Nem történt semmi csak pedzegették a császár lehetőségét. Alapvetően a súly nem mérvadó, inkább a feje nagysága, hogy császár lesz e vagy sem. Végül nekem az volt, de nem program, hanem indítás után nem tágultam, de az már másik téma.
Ha nincs cukorbetegségre való jel, és minden normális csak szimplán nagyobb, akkor nincsen gond. Lehet ilyen a genetika.
Nekem is jóval nagyobbnak mérték, de én papíron GDM-es is voltam, szóval agyon ijesztgettek. Senkit nem érdekelt, hogy tökéletesen jó minden cukor értékem.
Súlyra 3 nappal szülés előtt több, mint 60 dekával alulbecsülték. 4 és fél kiló fölött született. Sürgősségi császár lett hosszas vajúdás után. Téraránytalanság miatt, meg mert nem volt beékelődve a feje. Teljesen egészséges, épp itt ordít.😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!