Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nagyobb a baba a koránál...

Nagyobb a baba a koránál korai terhességnél?

Figyelt kérdés

Sziaaztok!

12+5 naposan voltam uh-n, ahol a biometriai adatok alapján 14+1 napot jelöltek. Ma voltam a dokimnál, elvileg 13+3 napos vagyok, de nem érti, hogy miért napobb a baba a mért adatok szerint. 4 hét múlva lesz újabb uh, azt mondta, hogy majd megnézzük a kettőből a pontosat.

Viszont picit aggódom, hogy valami baj van, mert ilyen korai terhességnél még nem szoktak a babák nagyobbak lenni.

Járt már valaki hasonló cipőben?

2017. júl. 10. 10:19
 1/6 anonim ***** válasza:
Biztos korai ovuból fogant.
2017. júl. 10. 10:43
 2/6 A kérdező kommentje:
Már én is gondolkodtam ezen, viszont akkor, amikor a 8. héten voltam, akkor az uh szerint is 8 hét 5 napos terhes voltam, és én is annyinak számoltam magam. Tehát 4 hét elteltével jött ki ilyen eltérő eredmény.
2017. júl. 10. 11:58
 3/6 anonim ***** válasza:
0%
Szia. Mensi szerint mentem dokihoz az 5. hét 7. napján, akkor annyit mondott a doki, hogy 5-6 hetes vagyok, visszarendelt 2 hét múlvára, amikor is mensi szerint 7 hetes 7 napos voltam, de uh szerint már pont 8 hetes, nem lényeges, de 1 nappal idősebb volt. Legközelebb 10+5 naposan mentem, azt mondta a doki, hogy méretei szerint 11 hetes már, tehát ismét ugrott pár napot, és így is maradt. Legutoljára a 20. heti genetikai uh-n voltam, ott megkérdezték, hogy hány hetes vagyok, mondtam, hogy mensi szerint pont 20 hetes, a doki megnézte, méretei alapján viszont már 21 hetes volt, szóval ismét volt ugrás.. Megijedned egyáltalán nem kell, szoktak nagyobbak és kisebbek is lenni az embriók korai terhességnél. Ha mondjuk Te is és az apa is magas, akkor a baba már most nagyobb méreteket produkálhat, mint egy alacsonyabb pár esetében :)
2017. júl. 10. 13:02
 4/6 A kérdező kommentje:

Köszi a választ!

Igazából olvasgattam neten, és minden érték, amiket találtam a 12-13 heti méteteknek felel meg. Úgyhogy már nem tudom.

Minden esetre egy klinikán csinaltattam a 12 hetes uh-t, mivel a varosunkban nem túl fejlettek a gépek, és a vizsgálatot végző szonográfus azt mondta, hogy minden teljesen rendben van. Úgyhogy majd meglátjuk. 😊

2017. júl. 10. 14:20
 5/6 anonim ***** válasza:

Nekem is nagyobb 1 héttel. De én tudom is hogy középidő előtt fogant. Dokimnak magyaráztam.. sőt peteérés követésre jártam. De nyílván nem emlékszik rá :D aztán ilyenkor meg ijesztgetik az embert. 12 heti uhan 13 hetesnek felelt meg. 20 hetesen 21...

De ne aggódj! Nincs semmi baj!

2017. júl. 10. 14:31
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm! 😊
2017. júl. 10. 18:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!