Nagyobb a baba a koránál korai terhességnél?
Sziaaztok!
12+5 naposan voltam uh-n, ahol a biometriai adatok alapján 14+1 napot jelöltek. Ma voltam a dokimnál, elvileg 13+3 napos vagyok, de nem érti, hogy miért napobb a baba a mért adatok szerint. 4 hét múlva lesz újabb uh, azt mondta, hogy majd megnézzük a kettőből a pontosat.
Viszont picit aggódom, hogy valami baj van, mert ilyen korai terhességnél még nem szoktak a babák nagyobbak lenni.
Járt már valaki hasonló cipőben?
Köszi a választ!
Igazából olvasgattam neten, és minden érték, amiket találtam a 12-13 heti méteteknek felel meg. Úgyhogy már nem tudom.
Minden esetre egy klinikán csinaltattam a 12 hetes uh-t, mivel a varosunkban nem túl fejlettek a gépek, és a vizsgálatot végző szonográfus azt mondta, hogy minden teljesen rendben van. Úgyhogy majd meglátjuk. 😊
Nekem is nagyobb 1 héttel. De én tudom is hogy középidő előtt fogant. Dokimnak magyaráztam.. sőt peteérés követésre jártam. De nyílván nem emlékszik rá :D aztán ilyenkor meg ijesztgetik az embert. 12 heti uhan 13 hetesnek felelt meg. 20 hetesen 21...
De ne aggódj! Nincs semmi baj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!