Mikor kezdetek vásárolgatni? Mikortól nem túl korai?
Gondolok itt mindenre, a babaruhákra, babakocsira, stb stb.
Nyáron születik meg a babánk, de néha már most is elcsábulok és mivel a nemét még nem tudjuk, csak pár uniszex babarugdalózót vettem.
Húha :D Mi 7 éve vártuk a kis csodánkat, de én még nem mertem vásárolni... semmit! Kedden megyek 12. heti uh-ra.... rettenetesen félek, de bízom a manónkban. (tavaly volt 6hetesen egy vetélésem :()
Én nyár elejére tervezek vásárolni és akkor már a nemét is tudjuk, így nem kell csorgassam a nyálam a cuki fiú illetve lány ruhák után :D
Én is vásároltam a legelejétől. Főleg azért mert ruhákból nagy akciók voltal ( télen nyári ruhára)
A nagyokat a vége felé vettem meg a garancia miatt, és mert még festettünk stb.
Második, nagyon sajnálom, ami történt. :(
Igen, most az akciók engem is nagyon csábítanak, pedig próbálom csak a női részleget figyelni. De valahogy mindig sikerül odatévednem a babaruhákhoz is... :D
Ha jövőhéten végre megtudjuk a nemét (18. heti UH), akkor elkezdem. Pepcoban, Tescoban nagy akciók vannak most.
Februárban meglesz a költözés, akkor a nagyobb dolgokat is (babakocsi, bútorok).
Folyamatosan figyelni fogom az akciókat. Van aki szerint korai, de mi utáljuk az utolsó pillanatra hagyni a dolgokat.
Félidő körül 1-2 ruhát vettünk már miután 19 hetesen kiderült a neme, úgy igazán 27 hetesen tudtunk le egy nagyobb kört.
Nyárra várjuk a babát, jelenleg 15 hetes vagyok, valamelyik nap majdnem elcsábultam a H&M-ben. 😂 de még nem vettünk semmit. Igaz a nemét se tudjuk még.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!