Korai még a babának vásárolgatni? Ti mikor kezdtétek?
19 hetes terhes vagyok, kislányunk lesz.
A babakocsit már hetekkel ezelőtt megvettem, meg a kiegészítőket is hozzá. Ahhoz is önuralom kell, hogy ne kezdjem el tologatni az üres kocsit a házban (évekkel ezelőtt megfogadtam, hogyha lesz egy babám, tuti Stokke kocsink lesz).
Aztán mindig látok valami cuki babaruhát és úgy vagyok vele, hogy ez ősszel már tuti nem lesz, hiszen másik kollekciót kapnak, elviszik, most akciós, most úgyis rendelek erről az oldalról, stb. Kb. már most megvan az összes babaruha a lányunk első pár hónapjára, pedig még célirányosan el sem indultam, hogy "na most bevásárolok a picinek". Csak mindig meglátok valamit, utána tovább nézelődök és a vége az lesz, hogy pár dolgot úgyis veszek.
Egyszerűen képtelen vagyok kibírni... De anyukám szerint még korai vásárolni, mert csak a szekrényben állnak, porosodnak. De utolsó pillanatra sem szeretnék mindent hagyni.
Szia Kedves Kérdező :)
En pont ma egy eve szultem. Mikor megtudtam hogy terhes vagyok, nagyon boldog voltam. Akkor kozoltuk a csaladdal mikor minden rendben volt a vizsgalatokon.
Szépen lassan kezdtük a vasarlast. Mindent osszeirtunk, es barhol jártunk akcios aron megvettuk. Mi akkor kezdtunk vasarolni mikor 4 honapos terhes voltam. Szepen sorjaban a legfontosabbakat az elejen :)
De kinek hogy:) En nem engedhettem meg a draga dolgokat, ezert figyeltem az akcios termekeket :) Viszont utolso pillanatra sem szabad hagyni, legalabb is en mindent beszereztem :) Csodas babavarast! Legszebb dolog az eletben :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!