Mikor kezdtetek vásárolgatni a babátoknak? Vagy mikorra tervezitek? Meddig kellene várni vele?
Itt a fórumon inkább olyanokat olvastam, akik már a 12. hét után vásárolgattak.
Én megvártam a 28. hetet, addig tényleg egy bodyt sem vettünk, de mondjuk nálunk volt újszülötthalál a családban, ezért mindenki óvatosabb.
A 15. Heten megtudtuk a nemet, azota vasarolok :))
Tegnap voltunk a 18. heti genetikai uh-n, megerositettek, hogy kislany:) jovo heten festjuk az egesz hazat, igy a szobajat is:) a bababutort nezegetjuk, ha megtetszik, akkor megvesszuk. Babaruhakat folyamatosan veszek, ami megtetszik :) a babakocsit meg mar kineztuk. Egyszerre nagyon sok mindent megvenni, foleg, hogy elso baba, sok minden kell:) mi sem vagyunk babonasak! Vasarolj nyugodtan! Nem ettol fugg, hogy van e baj, de nem lesz!:) pozitivan:))))
Boldog babavarast!
Mi 22 hetesen vettük meg a babakocsit + hordozót, de azt is csak azért olyan korán, mert pont akciós volt amit kinéztem. Kiságyat "örököltünk" így azt nem kellett venni, csak a belevalókat, amit múlt héten beszereztünk.
Ruhácskákat, apróságokat 32 héttől kezdtem el gyűjtögetni. Mindig csak egy kicsit, de még így is van ami hiányzik (pl. textilpelus, cumisüveg).
A kórházi csomagom már kész van.
35+5 hkm
a 19. héten megyek uh-ra, remélhetőleg akkor megtudom a nemét, és utána neki is állok a vásárlásoknak :) alig várom már :D nem sokkal fiatalabb nálad a picur, én december 30ra vagyok kiírva :)
boldog babavárást
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!