Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mikor kezdtetek vásárolgatni...

Mikor kezdtetek vásárolgatni a babátoknak? Vagy mikorra tervezitek? Meddig kellene várni vele?

Figyelt kérdés
Én úgy terveztem, hogy holnap ha megtudom a 18. heti uh-on a nemét, akkor onnantól vásárolgatunk. Viszont sokan letörik a lelkesedésem, ugyanis szerintük babonából nem szabad, majd csak jóval később.

2012. aug. 2. 11:20
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Mi a 19. héten tudtuk meg hogy kislány. Elkezdtem vásárolgatni, és a 23. héten kiderült hogy mégis kukacos! Szerencsére lesz a családban kislány, 2 héttel a kisfiam születése után vannak kiírva, szóval nem mennek kárba a ruhák, de akkor is..

Én a helyedben várnék még ezzel, bőven ráértek.

38 hkm

2012. aug. 2. 12:18
 12/20 anonim ***** válasza:

Nyugodtan vásárolj!

Én a 20. hétig vártam, de ez csak egy általam kitűzött cél volt. Párom maximálisan támogatott abban, hogy ha valami megtetszik, akkor nyugodtan vegyem meg! 16. héttől tudjuk, hogy kislány egyébként.

Nővérem az - aki sajnos irigységből - mindig motyog, amikor mutatom neki, hogy mit vettem. Szerinte korai!! Áááá! A hajamat tépem ilyenkor! Majd én eldöntöm, hogy mikor korai és mikor nem. Mi próbáljuk szisztematikusan beszerezni a dolgokat, felmérni a piacot, mi hol és mennyibe kerül. Nem akarunk az utolsó héten több száz ezret elkölteni egyszerre.

Na, meg így sokkal izgibb. :)))

Boldog babavárást!

26+5 hkm

2012. aug. 2. 12:19
 13/20 anonim ***** válasza:
Vásároltam mint aki biztos, hogy egyből terhes lesz, így utólag látom a környezetemben, hogy ez nem olyan egyszerű, ahogy azt én elképzeltem anno.Júliusban (2010.) vettem fehér rugikat és bodykat, augusztusban lettem terhes :DDD.Augusztusban vettem meg a fürdetőállványt, még több ruhával együtt, ami fehér vagy zöld volt, december 23-án mondta az orvos, hogy lány, na jött a rózsaszín "korszak" :DDD.
2012. aug. 2. 12:56
 14/20 A kérdező kommentje:
Akkor végül is azért jobb várni még, hogy biztosabb legyen a neme. :) Ettől függetlenül még lehet vásárolni :D :D Már alig várom!!!!
2012. aug. 2. 13:06
 15/20 anonim ***** válasza:
6.vagyok. december 24.:)
2012. aug. 2. 13:19
 16/20 anonim ***** válasza:
2. valaszolo vagyok:) december 25-re vagyok kiirva :)))
2012. aug. 2. 14:00
 17/20 A kérdező kommentje:
De jó :) Egyidősek vagyunk :) Mentek majd 4 D-re, vagy már voltatok?
2012. aug. 2. 14:04
 18/20 anonim ***** válasza:

én már a legelejétől vettem és kaptam is ajándékokat barátoktól (10.héttől). mindig unisex szineket vettem igy tökmindegy volt hogy milyen lesz a neme. 16.héten megtudtuk hogy kisfiú, azóta szereztem be pár fiús rucit is, és az elmúlt pár hétben hoztunk be olyan lemaradásokat, mint kórházi csomag nekem, neki, apás szüléshez 2 hét múlva veszem a szettet, megvan babakocsi, hordozó, fürdetőállványos kád, minden ruci, pelenkák, minden kozmetikai cucc-kivéve amit majd a gyerekdoki ir fel-hálószobába olyan kiságy, ami az ágyhoz rögzithető, az ő szobája majd csak októberre lesz kész, mert azok faragott kézműves darabok lesznek, és készíti már őket az asztalos. sztem nyugodtan vásároljál, hiszen egyszerre nagyon sok energia és anyagilag is sok kiadás. kifoghatsz tök jó darabokat, és azok nem fognak megvárni! ráadásul nem biztos hogy nagy pocakkal rajta leszel az ide-oda menésnek, amikor már nehéz néhány órát is talpon lenni. és egyébként bármi történne, attól azok a ruhák, babacuccok még jók lesznek. engem nem érdekeltek ezek a babonák, és örülök, hogy minden meglett szépen és nem kellett mindent egyszerre csinálni! most pedig már csak max 1-2 apróságon kívűl csak várom őt és készülök:)

29hkm

2012. aug. 2. 14:21
 19/20 anonim ***** válasza:
6.vagyok, igen megyunk 4dre 26.héten most 20.héten nem mutatta hogy fiu vagy lány majd a 4d már megtudjuk
2012. aug. 2. 15:50
 20/20 anonim ***** válasza:
szia én is 12hetesen már vásároltam de inkáb a 16hétöl mikor 2szora is azt mondta a doki kislány:-)
2012. aug. 2. 19:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!