Terhesség alatt mikor kezdtetek el vagy kezditek el
vásárolgatni a holmit a babának?
Figyelt kérdés
25. hétben vagyok, lassacskán már veszek holmikat, de nem viszem túlzásba. Van olyan szerencsém,hogy akciókat fogok ki és akkor veszek meg valamit (üveg cumisüveg, rugdalódzók stb). De a nagyobb dolgokat pl. kiságy, pelenkák, meg ilyeneket mikor "jó" megvenni? Ti mikor kezdtétek el vagy kezditek el?
30. hét után kezdünk vásárolni mindent. Addig nem volt meg semmink. És bőven volt időnk mindent beszerezni.
2013. aug. 1. 16:39
2/13 anonim válasza:
24. hétben vagyunk, mindene megvan már. :)
2013. aug. 1. 17:01
3/13 anonim válasza:
Nekünk a 30.hét körül már a zöme megvolt.:)
10 hetes voltam mikor megvettem a kocsit.A kiságyat olyan 22.hét körül a pelenkázót csináltattuk az olyan 34.hét körül.De 35.hétre tuti meg volt minden apróságokkal együtt.
2013. aug. 1. 17:03
4/13 anonim válasza:
Szia. 30 hetes vagyok. A babakocsit meg 22 hetesen megvettuk de csak mert nagyon jot nagyon jo aron talaltunk. Eddig csak egy par ruhacskat vettunk de nem sokat mert 2 ismerosunk kisfiarol is rank oroklodnek a ruhacskak. Az egyik kisfiu mar 1 eves toluk kaptunk piheno szeket, ilyen allo baby hintat ilyesmiket. Vagy a jovo heten vagy 2 het mulva megyunk a parommal megvenni az aprosagokat pl. Cumis uveg, korom csipesz, furdokad stb...stb. minden ilyesmit. A kisagyat anyaektol kapjuk de mi valasztjuk ki azt is meg agusztusban. Szeptember kozepere legkesobb szerdtnek teljesen keszenletben lenni. Oktober elejere varjik a picit.
2013. aug. 1. 17:04
5/13 anonim válasza:
28 hetes vagyok, igazából minden megvan:)
2013. aug. 1. 17:26
6/13 anonim válasza:
Azért nagyon kitolni se jó. Amikor a fiammal terhes voltam 30.hetesen visszafogták, magnézium "mérgezést" kaptam annyira emelték az adagom, 6hét fekvés, zuhanyozni elmehettem. Aztán mikor felkelhettem, és róhattam a köröket, akkor szembesültem, hogy a házunk sehogy sincs, nemhogy vásárolni nem tudunk, de nincs hová hozni:( "dolgoztak" a fiuk. két héttel előbb jött a kicsi, így egy babakocsi, és pár kapott ruha, illetve egy csomó20ezres várta a picit:(:D, na meg a sehogyse álló szobája.
Ha elölről kezdhetném, akkor biztos, hogy nem hagyom a páromra-apósomra a dolgot.
2013. aug. 1. 17:30
7/13 anonim válasza:
30 héten kezdtem el megvenni a babaágyat , és kisebb dolgokat . Most tartok 35+4 él és még mindig van egy csomó minden amit megkell vennem babakocsi is még hiányzik és pár kisebb dolog.
Szerintem már elkezdheted megvenni :)
Boldog Babavárást! :)
2013. aug. 1. 17:35
8/13 anonim válasza:
Most 17 hetes vagyok.
A héten vettem babakocsit, eddig ez a legnagyobb tétel amit már beszereztünk, de már sok bababoltban jártam, van elképzelésem nagyjából mindenről. Ha a későbbiekben valami miatt netán nem tudnék vásárolgatni, megrendelném a dolgokat, amit eddig kinéztünk.
2013. aug. 1. 17:38
9/13 anonim válasza:
20 hetes vagyok, még nincs semmim de tervezem megvenni a bababútort.
2013. aug. 1. 18:35
10/13 anonim válasza:
Szia 20+6 hetes vagyok, már a kiságya meg van össze van rakva de még a matrac nincs meg, a babakocsi az előző babáról megmaradt 2 éve vettük ABC Desing Astro nagyon jó kocsi akkor 180 ezerért vettük. Bababútor is meg van és elég sok ruhánk is van de még venni fogok :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!