26 hetes kismamának mit tudnátok javasolni a következő 2 problémára?
Az első a lábgörcs. Éjjel nyújtózkodtam és annyira begörcsölt a vádlim, hogy azóta is sántikálok és nem birom felhajlitani a lábfejem. Eddig is görcsölgetett, de ennyire még soha.
A másik problémám az aranyér. Gyakran megy a hasam, naponta többször is, valószinüleg ez okozza. Nem vészes, csak kicsit kellemetlen. Mi az amit alkalmazhatok? vagy elmulik magától?
Mindkét dolog tegnap illetve éjjel alakúlt ki, és pont tegnap voltam az orvosomnál, szóval legközelebb még sokára megyek.
mit javasoltok?
Előre is köszönöm.
Lábgörcs egyértelmű magnézium hiány. Én magnézium citritet szedek. 10 szemes egy doboz. Vény nélkül is lehet kapni, úgy 350 huf, de, ha feliratod, akkor 149. Szóval érdemes feliratni. Háziorvos is felírja, nem kell hozzá nődoki. Ez 500 mg-ot tartalmaz, míg a Magne B6 48mg-ot szemenként, és az jó drága. Javaslom a Magnézium citritet.
Aranyérre: Reparon vagy sperti. Ezeket lehet használni terhesség alatt is.
Köszönöm a gyors válaszokat.
Van itthol magneB6-om, mert eleinte fájdogált a hasam, veszek be belőle, mert eléggé fáj most is a lábam.
Az aranyér-dologra kénytelen leszek venni valami kenőcsöt, mert csak kúp van itthol...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!