Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nektek mi vált be a következő...

Nektek mi vált be a következő problémára?

Figyelt kérdés

Nem tudom, hogyan is tegyem fel a kérdést.

Arról van szó, hogy amióta terhes vagyok és meleg van lett egy kellemetlen problémám, nagyon bepállik és szinte elevenre dörzsölődik a combtövem a lábam között, egészen közel "ahhoz". Amikor leborotválom ezt a részt akkor is ugyan ez a helyzet, de ha hagyom nőlni a dolgokat, akkor is. Hiába hintőporozom, az sem segit. Legszivesebben pucéran járnék.

Valószinüleg megváltozott a vizelezem is, és jobban izzadok is, emiatt hiába használok tisztasági betétet, úgy sem marad száraz az alsóneműm. Amikor itthol vagyok, gyakrabban mosakodok és váltok alsóneműt, de a munkahelyemen nem megoldható.

Ha van/volt hasonló problémátok, mi vállt be nektek?

Köszönöm.

21 hkm

2013. júl. 1. 20:06
 1/10 anonim ***** válasza:
nekem is kidörzsölődik, de csak ha ruhát hordok, nadrágban elmúlik pár nap alatt!
2013. júl. 1. 20:07
 2/10 anonim ***** válasza:
testápoló nekem az vált be, már nem is olyan
2013. júl. 1. 20:11
 3/10 anonim ***** válasza:

Nálam szintén akkor fordul elő ilyesmi, mikor ruhát/szoknyát hordok. Én harisnyával küszöbölöm ki. Ne valami hiper-szuper kismama harisnyára gondolj, inkább egyszerűen nagyobb méretben veszek, és akkor belefér a poci is. Ezen kívül, ha adott a lehetőség, hogy lazábban öltözzek, akkor szoknya alá leggingset veszek, megelőzendő a kidörzsölést. Hintőport nem próbáltam, a krémezést igen. Nálam az megelőzésként nem működött, csak ha már kidörzsölődtem, akkor segített.

33 hkm

2013. júl. 1. 20:49
 4/10 anonim ***** válasza:

Nálam csak szoknyában jelentkeztek ilyen jellegű problémák. Ezért inkább nadrágot hordok, így nem dörzsölődik ki semmim.

37hkm

2013. júl. 1. 21:32
 5/10 anonim ***** válasza:
nekem is volt/van ilyen problémám én ilyenkor selyem fehérneműt használok nappal éjjelre meg semmit :) 1nap alatt elmúlik
2013. júl. 1. 22:16
 6/10 A kérdező kommentje:

Eddig is volt, hogy kidörzsölődött a combom amikor szoknyában voltam, ezért ha szoknyát veszek, akkor egy levágott lábszárú harisnyát veszek a szoknya alá (nyáron, télen rendes harisnyát). Most viszont nem a combom, hanem a combhajlatom a belső oldalról szinte bepállik, piros és mint a csalán kiütés, szinte hólyagos estére. Alig várom, hogy megmosakodjak és behintőporozzam, és otthol alsónemű nélkül vagyok. Ma vettem bepanthent, megpróbálom azt, mert annak idején a lányomnál nagyon jó bevállt a pelenkakiütések ellen. Az utóbbi 2 hétben jelentkezett ez a probléma nálam, mióta izzadok mint egy ló és pisilek félóránként.

Mennyi "kellemes" meglepetés vár még rám mire megszülök...

2013. júl. 2. 10:22
 7/10 anonim ***** válasza:
Hány kilót szedtél fel eddig?
2013. júl. 2. 11:37
 8/10 A kérdező kommentje:

70 dkg :)

175 cm magas vagyok és 85 kg-ról indúltam.

de nem látszik rajtam, de komolyan :)

2013. júl. 2. 15:19
 9/10 anonim ***** válasza:

Akkor nincs arról szó, hogy sokat felszedtél, s még nem találkoztál a "combösszedörzsölős" problémával. :)

De lehet, hogy jobban izzadsz (ez jellemző terhesség alatt), több só csapódik ki a bőrödön, s ezt már nem bírja.

Munkahelyre vigyél be tisztasági kendőt, hátha jobb lesz.

2013. júl. 2. 17:23
 10/10 A kérdező kommentje:

A Bepanten nagyon jól bevállt, este bekentem és reggelre nagyon sokat javúlt, és úgy látom megelőzésnek is jó.

Én is úgy gondolom, hogy jobban izzadok, mert csurom viz a bugyim...

Nagyon szépen köszönöm, hogy irtatok és boldog babavárást kivánok minden kismamának!

Én meg púderezek, kenegetek tovább.

2013. júl. 3. 10:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!