Nektek mi vált be a következő problémára?
Nem tudom, hogyan is tegyem fel a kérdést.
Arról van szó, hogy amióta terhes vagyok és meleg van lett egy kellemetlen problémám, nagyon bepállik és szinte elevenre dörzsölődik a combtövem a lábam között, egészen közel "ahhoz". Amikor leborotválom ezt a részt akkor is ugyan ez a helyzet, de ha hagyom nőlni a dolgokat, akkor is. Hiába hintőporozom, az sem segit. Legszivesebben pucéran járnék.
Valószinüleg megváltozott a vizelezem is, és jobban izzadok is, emiatt hiába használok tisztasági betétet, úgy sem marad száraz az alsóneműm. Amikor itthol vagyok, gyakrabban mosakodok és váltok alsóneműt, de a munkahelyemen nem megoldható.
Ha van/volt hasonló problémátok, mi vállt be nektek?
Köszönöm.
21 hkm
Nálam szintén akkor fordul elő ilyesmi, mikor ruhát/szoknyát hordok. Én harisnyával küszöbölöm ki. Ne valami hiper-szuper kismama harisnyára gondolj, inkább egyszerűen nagyobb méretben veszek, és akkor belefér a poci is. Ezen kívül, ha adott a lehetőség, hogy lazábban öltözzek, akkor szoknya alá leggingset veszek, megelőzendő a kidörzsölést. Hintőport nem próbáltam, a krémezést igen. Nálam az megelőzésként nem működött, csak ha már kidörzsölődtem, akkor segített.
33 hkm
Nálam csak szoknyában jelentkeztek ilyen jellegű problémák. Ezért inkább nadrágot hordok, így nem dörzsölődik ki semmim.
37hkm
Eddig is volt, hogy kidörzsölődött a combom amikor szoknyában voltam, ezért ha szoknyát veszek, akkor egy levágott lábszárú harisnyát veszek a szoknya alá (nyáron, télen rendes harisnyát). Most viszont nem a combom, hanem a combhajlatom a belső oldalról szinte bepállik, piros és mint a csalán kiütés, szinte hólyagos estére. Alig várom, hogy megmosakodjak és behintőporozzam, és otthol alsónemű nélkül vagyok. Ma vettem bepanthent, megpróbálom azt, mert annak idején a lányomnál nagyon jó bevállt a pelenkakiütések ellen. Az utóbbi 2 hétben jelentkezett ez a probléma nálam, mióta izzadok mint egy ló és pisilek félóránként.
Mennyi "kellemes" meglepetés vár még rám mire megszülök...
70 dkg :)
175 cm magas vagyok és 85 kg-ról indúltam.
de nem látszik rajtam, de komolyan :)
Akkor nincs arról szó, hogy sokat felszedtél, s még nem találkoztál a "combösszedörzsölős" problémával. :)
De lehet, hogy jobban izzadsz (ez jellemző terhesség alatt), több só csapódik ki a bőrödön, s ezt már nem bírja.
Munkahelyre vigyél be tisztasági kendőt, hátha jobb lesz.
A Bepanten nagyon jól bevállt, este bekentem és reggelre nagyon sokat javúlt, és úgy látom megelőzésnek is jó.
Én is úgy gondolom, hogy jobban izzadok, mert csurom viz a bugyim...
Nagyon szépen köszönöm, hogy irtatok és boldog babavárást kivánok minden kismamának!
Én meg púderezek, kenegetek tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!